Francia Bulldogot kint tartani? Bővebben lent!
Szeretnék egy fancia bulldogot tavasszal, de nem a házba, hanem az udvaron lévő melléképületbe, ami kb. egy szoba nagyságú. Persze mire érkezik, teljes felszerelés lesz biztosítva neki.(kutyaágy, játékok, szőnyeg,stb..) Télen a helységet minden nap 1-1,5 órára fűteném(áramos melegítőkkel)viszont természetesen a házba is lesz ugyanúgy 1-1,5 órát. Persze a helységbe nem egésznap lenne. Max egy 4-5 órát nappal, és ugye éjszakára. (Ha szükségesnek látom, télen kutyaruha is lesz neki)
Ti mit gondoltok erről?
Első
Mivel apukám nem tűri a kutyát bent, abba egyeztünk, hogy 1-1,5 órát még eltűr, mert látta, hogy teljesen oda vagyok értük.
Arra, amit írtál, a francia bulldog (és egy sor másik fajta is) alkalmatlan.
Nektek egy alapvetően "télálló" kutyára lenne szükségetek, azaz egy min. középtermetű, dús bundájú kutyára, de arra is csak akkor, ha apád is elfogadja. Nagy nehézséget jelent, ha az egyik családtag folyton morog a kutya (vagy bármilyen más állat) miatt.
Én elhiszem,hogy szeretnéd azt a kutyát, de ilyen feltételek mellett NE.
Amíg otthon laksz és apukád szabályai érvényesek, addig kénytelen leszel más háziállat után nézni.
Van még sok jópofa állat, akinek a tartása is kevesebbe kerül és időben sem kell olyan sokat foglalkozni velük.
Így a kutya csak szenvedne.
Nem értem én sem a logikát egyébként, vagy engedje meg benti tartásra, vagy ne.De ennek az 1-2 órának mi értelme van?
Összeszőrözni ugyanúgy összefogja a lakást, élősködőket is ugyanúgy bevihet így( ez szokott lenni a kifogás a benti kutya ellen általában).
Ha csak kinti tartást tudnátok biztosítani, akkor válassz olyan kutyát ami nagyobb testű, sok szőre van és bírja a kinti hideget is.
A francia bulldog nem ilyen sajnos. Normális tenyésztő nem is ad el így nektek kutyát.
Btw tudjátok mennyibe kerül egy francia bulldog tenyésztőtől? Nem akarok vészmadár lenni, de ha apukád ennyire nem lelkesedik érte, akkor ki fog csengetni több száz ezret a kutyára?
ha jót akarsz annak az állatnak, akkor ne francia bulldog legyen
mindenük a család, nagyon szomorú lenne ha ki lenne zárva
az enyém már azt sem szereti ha bezárok egy ajtót, és nem lát, mindig jön utánam
Egyetértek az előzőkkel.
Annyit tennék még hozzá, hogy így normális tenyésztő nem is ad neked kutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!