Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek mit tehetnék,...

Szerintetek mit tehetnék, hogy ez ne ismétlődjön meg? Megijedtünk.

Figyelt kérdés
Két póráz nélkül sétáló terrier jellegű kutya megtámadta az én pórázon sétáló és ezért a menekülésben is korlátozott kutyámat, aki még kicsi, ezért egyelőre "zsákmányméretű". Kitettem a lábam, hogy elálljam a támadó kutyák útját és rájuk kiabáltam, erre a gazdáik sarokba szorítottak két autó közé, mindennek elmondtak és megfenyegettek, hogy ájultra vernek, pedig ők sétáltak szabálytalanul. 25/L

2017. dec. 4. 20:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Feljelentés. Még akkor kellett volna rendőrt hívni, de még most is negteheted.
2017. dec. 4. 20:02
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
rendőrség
2017. dec. 4. 20:04
 3/17 A kérdező kommentje:
Gondoltam rá én is, de ott maradni nem mertem, örültem, hogy el tudtunk szabadulni komolyabb baj nélkül, és nem ismerem az illetőket, így csak ismeretlen tettes ellen tudnék feljelentést tenni. Ráadásul itt laknak a környéken, ami szintén nem nyugtat meg. :(
2017. dec. 4. 20:06
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ismeretlen tettes ellen feljelentést teszel, megadod a személyleírásukat, ahogy tudod. Ha megint megtörténik, megint megteszed. Nem nyugszol bele. Egyébként lehet, hogy volt kamera a környéken.
2017. dec. 4. 20:08
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Rendőrség. Nagyon komolyan veszik az ilyet.
2017. dec. 4. 20:26
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp jelentsd fel a rendőrségen, de a jövőbeni ilyen esetek elkerülése érdekében szerezz be egy paprika sprayt, az jó a támadó kutyák és az ilyen alpári gazdáik ellen is.
2017. dec. 4. 20:29
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen jelentsd fel azokat az embereket. Sokat ez ellen nem tehetsz és esetleg válts másik útvonalra a sétán, ne arra menj, ahol ez történt.
2017. dec. 4. 20:54
 8/17 A kérdező kommentje:
Utánanéztem, vannak térfigyelő kamerák a környéken, de maga a póráz nélkül sétáltatás csak pénzbírsággal jár, a fenyegetés pedig szóban történt, tehát nem bizonyíthatom, ráadásul bírósági ügy lenne belőle (ha lenne). Elszomorító, de nem tudok mit tenni azon kívül, hogy másik útvonalon sétálunk ezentúl és reménykedünk, hogy nem találkozunk velük többet, mert abban biztos vagyok, hogy egy pénzbírság nem tartaná vissza őket és én sem vagyok olyan fizikumú, hogy meg tudnám magunkat védeni. Sajnos az általános szabály itt is áll, amíg nem folyik vér, addig a rendőr sem tud mit tenni. :(
2017. dec. 4. 21:16
 9/17 anonim ***** válasza:
75%
Ne legyél már ilyen teszetosza, basszus! Azt majd a rendőrség eldönti, hogy mit tudsz bizonyítani és mit nem. Kikérdezik mindkét felet többször is, pszichológusok is, akiknek az a feladata, hogy az ilyet kiszűrjék. Ráadásul a térfigyelő kamerán látszik a testbeszéd, meg hogy beszorítotanak. Tegyél már feljelentést könyörgöm! Az ilyen birkák miatt, mint te kószálhatnak az ilyen alakok szabadon.
2017. dec. 5. 06:04
 10/17 anonim ***** válasza:
0%

Még egy esti utolsó kamu...

Gondolom voltál orvosnál. Ha magadtól nem jut eszedbe hogy mit kellene tenned....

2017. dec. 5. 07:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!