Panelosok! Hány négyzetméteren tartjátok a kutyátokat, mikor nem vagytok otthon?
Figyelt kérdés
A mi lakásunk 60 négyzetméter, ha otthon vagyunk, bárhova mehet a kutya, viszont ha dolgozunk, akkor a folyosó ajtót becsukjuk, és az előszoba, valamint a konyha a mozgástere, ami nagyjából 30 négyzetméter.
Kistestű kutyusunk van
2017. dec. 2. 14:31
1/6 anonim válasza:
Mindig szabad az egész lakás számára. Német juhász.
2/6 anonim válasza:
Övé a lakás. Néha ránézek a szgép kameráján át, egy helyben hurkázódva alszik, elmegy inni, újra visszakucorog aludni. Ehhez persze ki kell vinnem 1 órára indulás előtt.
4/6 anonim válasza:
A staffink a nappali-előszobában van ilyenkor, fogalmam sincs ez hány négyzetméter, elég nagy a nappali, de szerintem úgyis csak alszik ilyenkor.
Tavasztól őszig az erkélyajtó is nyitva van ami a nappaliból nyílik, elég nagy az erkélyünk és az egész terület egy virágállvány kivételével az övé.
5/6 anonim válasza:
Kb. 40-45 m2-en mozoghat (amstaff), mert ha nem vagyunk itthon, a biztonság kedvéért különzárjuk a macskától. Ilyenkor valószínűleg csak alszik (van egy Kongja, azt is megszoktam neki tölteni és elvan vele egy darabig), persze ehhez kell az is, hogy reggel sétáljon minimum egy fél órát.
6/6 anonim válasza:
Én sajnos nem merem az egész lakást a rendelkezésére bocsátani. Gondolkodtam is már, hogy mennyire jó ez, de az előszobában van, ha én dolgozom, ami azért picike. Most költözünk majd új lakásba, ott együtt van a konyha és az előszoba, az már picit nagyobb lesz, úgy 20 nm. Persze főleg alszik, pihen, amíg nem vagyunk otthon, és előtte van egy 1-1,5 órás séta, de ha kicsit idősebb, komolyabb lesz, megpróbálkozom majd az egész lakással. Csak ő sok kárt csinált már, és albérletben lakunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!