Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan lehet otthon megnyírni...

Hogyan lehet otthon megnyírni egy agresszív kutyát?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy idősebb 12éves spánielem aki már nehezen jár ezért nem tudom elvinni kozmetikushoz.Ráadásul agreeszív is,tanácstalanok vagyunk h hogyan lehetne megszabadítani a nemkívánt szőrzettől.próbálkoztunk nyugtatóval is de nem aludt el és továbbra is agresszív volt.segítsetek légyszi.

2017. szept. 11. 16:14
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
96%
Szájkosár, és 2 ember az egyik lefogja, a másik nyírja. Viszont ez elég nagy baj. Az orvosi beavatkozásokat sem tűri?
2017. szept. 11. 16:18
 2/28 A kérdező kommentje:
Eddíg nagynehezen türte de most ha kicsit is sumákol valaki körülötte már vicsorog.szerintem a szájkosár ráadásnál is leharapná a kezem.
2017. szept. 11. 16:33
 3/28 anonim ***** válasza:
100%

tegyél bele neki jutalomfalatokat, úgy ügyesen rátudod húzni. Vehetsz fel kesztyűt is addig.

Orvos mikor látta? Lehet fáj valami neki és attól agresszív. Elég idős már, ebben a korban valóban nagyon morcosak tudnak lenni. Volt nekünk is..

2017. szept. 11. 16:37
 4/28 anonim ***** válasza:
*Ja még annyit, legyen rajta hám is, könnyebb lesz megtartani. Sok sikert.
2017. szept. 11. 16:38
 5/28 A kérdező kommentje:
orvos 2 éve látta szintén elhanyagolt állapotban (rasztás,filces füllel) Ő javasolta h vigyük kozmetikushoz.(akkor még könnyebben járt,ott 2en fogták le szájkosárral)Az orvos egyébként mondta hogy altatásban le tudnák nyírni dehát odáigsem tudom elvinni.
2017. szept. 11. 16:41
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint oltva sem volt 2 ève?
2017. szept. 11. 16:52
 7/28 A kérdező kommentje:
Nem sajna már nem tud lépcsőzni sem.
2017. szept. 11. 17:02
 8/28 anonim ***** válasza:
100%

3# vagyok.. még egy kérdés, merre laktok?

Nálunk van egy házhoz járó, guruló kutyakozmetus.

Nézz körül a neten, biztos van máshol is. Nagyon szuper, az én kis pulimat egy évben háromszor nyírja.

Férfi, nemigen fog ki rajta semmilyen kutya.

2017. szept. 11. 17:05
 9/28 A kérdező kommentje:
köszi az ötletet már énis gondoltam rá,utána is nézek.
2017. szept. 11. 17:16
 10/28 anonim ***** válasza:
76%
Elhanyagolt, tönkre tett, félre nevelt, oltatlan kutya... Remélem utána többet soha, semmilyen állatotok nem lesz! Nem vagytok alkalmasak a tartására! De gondolom ezt te is látod, ugye? És gyereket sem kellene vállalnod majd, ennyi ésszel és felelősséggel csak ártanál vele.
2017. szept. 11. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!