Hogyan lehet otthon megnyírni egy agresszív kutyát?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy idősebb 12éves spánielem aki már nehezen jár ezért nem tudom elvinni kozmetikushoz.Ráadásul agreeszív is,tanácstalanok vagyunk h hogyan lehetne megszabadítani a nemkívánt szőrzettől.próbálkoztunk nyugtatóval is de nem aludt el és továbbra is agresszív volt.segítsetek légyszi.2017. szept. 11. 16:14
1/28 anonim válasza:
Szájkosár, és 2 ember az egyik lefogja, a másik nyírja. Viszont ez elég nagy baj. Az orvosi beavatkozásokat sem tűri?
2/28 A kérdező kommentje:
Eddíg nagynehezen türte de most ha kicsit is sumákol valaki körülötte már vicsorog.szerintem a szájkosár ráadásnál is leharapná a kezem.
2017. szept. 11. 16:33
3/28 anonim válasza:
tegyél bele neki jutalomfalatokat, úgy ügyesen rátudod húzni. Vehetsz fel kesztyűt is addig.
Orvos mikor látta? Lehet fáj valami neki és attól agresszív. Elég idős már, ebben a korban valóban nagyon morcosak tudnak lenni. Volt nekünk is..
4/28 anonim válasza:
*Ja még annyit, legyen rajta hám is, könnyebb lesz megtartani. Sok sikert.
5/28 A kérdező kommentje:
orvos 2 éve látta szintén elhanyagolt állapotban (rasztás,filces füllel) Ő javasolta h vigyük kozmetikushoz.(akkor még könnyebben járt,ott 2en fogták le szájkosárral)Az orvos egyébként mondta hogy altatásban le tudnák nyírni dehát odáigsem tudom elvinni.
2017. szept. 11. 16:41
6/28 anonim válasza:
Ezek szerint oltva sem volt 2 ève?
7/28 A kérdező kommentje:
Nem sajna már nem tud lépcsőzni sem.
2017. szept. 11. 17:02
8/28 anonim válasza:
3# vagyok.. még egy kérdés, merre laktok?
Nálunk van egy házhoz járó, guruló kutyakozmetus.
Nézz körül a neten, biztos van máshol is. Nagyon szuper, az én kis pulimat egy évben háromszor nyírja.
Férfi, nemigen fog ki rajta semmilyen kutya.
9/28 A kérdező kommentje:
köszi az ötletet már énis gondoltam rá,utána is nézek.
2017. szept. 11. 17:16
10/28 anonim válasza:
Elhanyagolt, tönkre tett, félre nevelt, oltatlan kutya... Remélem utána többet soha, semmilyen állatotok nem lesz! Nem vagytok alkalmasak a tartására! De gondolom ezt te is látod, ugye? És gyereket sem kellene vállalnod majd, ennyi ésszel és felelősséggel csak ártanál vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!