Kedvenc kutyafajtád? És az a kutyafajta, amit a legkevésbé kedvelsz?
Kedvenc a dobermann és a staffordshire terrier.
Amit nem kedvelek, vagyis inkább sajnálom őket: mopsz, angol bulldog.
Nálam a befutó a tacskó :)) de a vizslát, pulit is szeretem.
Nincs olyan kutyafajta amit utálnék.
Nagykutyák :D Berni, káj, kau, leonbergi stb. + a bull típusúak. Pitbullom van, ő a leghűségesebb családtag. Imádom!
A nyomott orrú, a táskakutyákat és a túlszaporított tömegfajtákat utálom. Azok nemsoká genetikai zsákutcába jutnak
Kedvenc fajták: Palotapincsi
Boston Terrier
Amstaff / Pitbull
Oriás Snauzer
Közép-ázsiai
KÁJ-om volt és Palotapincsim.
Most van egy Yorkink (lányom kapta anyaméktól) és egy Amstaffom. Páromnak is Amstafja van.
Nincs olyan fajta amit nem szeretek. Keverékekkel is megvagyok.
Talán ami nem szimpi az: Uszkárok ,Agárok ,Bigli ,Spániel.
Nekem a kedvecem az uszkár (abból is a törpe és a közép), nagyon okos, gazdás, de idegenekkel is jól kijön. Mivel kutyaszőr alergiám van és nem hullik a szőre ezért is egy jó választás, mert nem jön ki az alergiám.
"Nem szeretem" kategória nem is annyira fajta hanem viselkedés a neveletlen anyuci kedvencei, a szaporítótól vett "lehetett volna törzskönyve" beteges kutyák. És az alergiám miatt közelről az összes szörhullatós fajta cask messziről.
Német Juhász az absolute favorit, de nagyon szeretem még a Belga Juhászt (Groenendael, Tervueren) és a Svájci Juhászkutyát (Amerikai-kanadai fehér juhászkutya) is.
A bull típusú kutyákat nem kedvelem túlzottan, de csak a külső megjelenésük miatt. Jobban szeretem a kicsit nagyobb szőrű, álló fülű fajtákat.
Kedvenceim: mudi, csivava, mopsz, illetve a keverékek :)
Az angol bulldog az a fajta, amit a legkevésbé kedvelek, leginkább szánalomból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!