Kedvenc kutyafajtád? És az a kutyafajta, amit a legkevésbé kedvelsz?
Kedvenc francia és angol bulldog.
Amit nem szeretek az az összes olyan kutya faj amit nem lehet kisgyereknek adni mert lenyelhet, szóval tacskónál kisebbek.
Kedvenc németjuhász
És amivel rossz tapasztalatom van az a pitbull például 3 4 év a szomszédból átugrott két pitbull és éjszaka arra keltünk olyan 4 5 óra felé hogy szó szerint visító a Beagle kutyám kinézet anya és az ablakból látta hogy a nyakát fogja az én kutyámnak már a rendőrséget kellet kihívás mert mi se mertünk kimeni a kutyus meghalt aznap most nem rég a szembelévő szomszédban is van egy pitbull az 2 3 honappal ezelőtt küszöböt és a szomszéd kutyáját megfogta de hozzá vágtam egy nagy követ és megijedt elszakadt ma pedig ugyan az a pitbull ismét kiszökött és egy kis spicc is kiszökött ebből az utcából és a pitbull megfojtotta ezt a szomszéd mesélte szóval nincsenek jó tapasztalataim evvel a fajtával de tudom hogyha jól van nevelve kutya iskola stb akkor aranyos kutya is lehet ebből a fajtábol
Kedvenc; rottweiler.
Amit utálok; minden elkényeztetett, utcán támadó, póráz nélkül csámborgó, ok nélkül csaholó padlócirkó, akit nem hajlandóak megnevelni az elnéző gazdik. Az "anyucik kedvencei".
Kedvenc leonbergi, saluki.
Minden kutyát szeretek, de van amit csak szükségből fogadnék be, magamtól soha nem választanám, pl. csivava, yorki, francia bulldog, pincser és hasonlók. Őket is lehet szeretni, de nekem a kutyaméret ott kezdődik akihez nem kell lehajolni :DD
Ami irritál az nekem is az, ahol a kis p@nanyaló kutyák acsarkodnak a póráz végén az én jól nevelt staffimra, de itt sem a kutyát utálom, hanem a "gazdát", aki azt hiszi, az ő cukimuki kutyáját nem kell nevelni, mert olyan picike gyerekpótlék.
Az én kedvencem nem egy fajta, hanem a kuvasz-szetter keverékek. Ahányat láttam eddig, annyifélék voltak, de mindet imádtam:) Külsőre és vérmérsékletre is.
Amiket legkevésbé kedvelek? Külsőre a pit bull és a jack russel, vérmérsékletre meg nem szeretek általánosítani.
Kedvenc: Pitbull, Rottweiler, Belga juhász, francia bulldog
Nincs legkevésbé kedvelt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!