Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehet hogy a kutyám elkapta a...

Lehet hogy a kutyám elkapta a parvo virust?

Figyelt kérdés

A kutyám 11 hetes.Két oltáson van túl.

Tegnap sárgásat hányt, a kutyatáp is kijött belőle.Ma is hányt, de már sokkal jobb a közérzete.(nem levert)

A doktor kezelte kullancsfetőzés ellen, de ezek szerint nem az volt a baja.

Lehet hogy parvo vírus támadta meg? (Az ellen már kapott védőoltást)

2010. jún. 1. 13:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Hasmenésnél a kutyusoknál nem annyira ijesztő a vér, szinte minden nagyobb hasmenésnél előfordul, ne ijedj meg nagyon ezért.

Viszont:oltásról írtál, de a féreghajtásról nem.

Eszembe jutott, hogy a férgesség is okozhat, hányást, hasmenést, sőt véres székletet.

Nekem volt egy kiskutyusom, 6 hetesen kaptam ajándékba.

Oltása volt, és állítólag aznap volt féreghajtva, hogy elhozták nekem, a 2. napon én adtam be neki a következőt, ahogy a "tenyésztő" utasított./a tablettát küldte a kutyussal./

A kutyus evett, jókedvű volt, ám 3 nap után iszonyatos hasmenés kezdődött Nála, ami egy nagy hányással kezdődött.

3 hétíg szenvedtünk, doki se tudta már elképzelni,mi baja lehet, mindent

kipróbáltunk már, mikor a következő adag féreghajtó, amit már az én orvosom adott, meghozta a gyógyulást.

Férges volt a kiskutya, nem kicsit.

Székletén, hányáson nem látszott semmi, mégis, a féreghajtó bevétele után iszonyat mennyiségű féreg távozott belőle, és már másnaptól a széklete is rendeződni kezdett, 2 nap múlva kutya baja sem volt.

Ja! Véreset, nyálkásat kakilt Ő is, volt, hogy napi 8-10x.

Evett, ivott, játszott, vidám volt, csak éppen f@sott.

Nem mondom, hogy nálad is ez van, de néha a legegyszerűbb dolgokra nem gondolunk.

Szerintem említsd meg a dokinak ezt a lehetőséget is.

Üdv és jobbulást a kutyusnak.

2010. jún. 2. 02:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!