Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan vészelte át a babátok...

Hogyan vészelte át a babátok ezt a hasmenéses vírust? (már aki elkapta persze)

Figyelt kérdés
A kislányom 2hónapos és elkapta.Ügy hogy kint sem voltunk.Esténként ordít szó szerint.Hígat és többször kakil de hála isten nem lázas.Nagyon nyűgös!Panadol Babyt meg Normafloret kell kapnia.Meddig tart ez neki?Csak kézbe nyugszik meg.Éjjel is.Nem sokat alszom.De legalább ő igen!
2011. márc. 22. 11:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi Karácsony előtt egy héttel kaptuk el. Párom hozta haza, őt megviselte, én 2szer hánytam, ennyi, de az akkor 10 hónapos kislányunk hányt, hasa ment. Szerencsére szopott akkor is még. Ha elment volna a tejem, tuti kórházba kerül kiszáradásveszéllyel. Nem tartott sokáig, csütörtök délutántól hányt, péntektől hasa is ment, hétfőn már egyik sem. De be volt ígérve a kórház: ha még egyszer hány, pakoljunk. Kapott injekcióba B6-ot hányás ellen, meg Normaflore-t ő is. Szilárd kaját nem kaphatott, csak tej (egyszerre keveset)és víz (abból is apránként). Kitartás!!
2011. márc. 22. 12:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Szegénykém,mi is nemrég kaptuk el,életük első betegsége volt.Szűk egy hét alatt lezajlott,3 nap durva láz,aztán már csak hasmenés,első nap hányás is,utána már nem.14 hónaposak voltak.Ők is aludtak éjszaka.A betegség lezárása az volt,hogy átaludták az egész napot annyira legyengítette őket a láz meg a többi.Jobbulást a picidnek.
2011. márc. 22. 12:12
 3/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Először is köszönöma a válaszokat!

Nekünk szerencsére hányás és láz nincsen...még.Akkor remélem nekünk is hamar lejazlik.Nekünk is az első betegség ....nem gondoltam hogy ilyen hamar lesz.Így a 2hós oltást sem kaphatta még meg.

2011. márc. 22. 12:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Kisfiamnak 7 hósan volt januárban. 1. nap kétszer hányt, 2. nap egyszer 3. nap a hasa ment. Próbáltam főtt krumplit adni neki és diétás kaját de semmit nem akart megenni, inni ivott, ezzel nem volt gond, a kedve pedig olyan jó volt szegénykémnek hogy el se hitte volna valaki hogy beteg ha nem lássa a dolgokat. A doki ekkor ajánlott a Humana HN-t, ez van kimondottan ilyenkor, hasmenésnél, ez tápszer. Nem tudom szoptatsz-e, de ezt merem ajánlani, banános ize van, ezt megitta. Ha szoptatsz másnem addig fejj, és próbáld meg neki ezt, nálunk bevált.
2011. márc. 22. 16:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen csak anyatejes.Nemszeretnék neki tápszert adni.De köszönöm a segítségedet.Ma még csak 1x volt kakis pelus de azt jól telerakta még a háta közepe is olyan lett szegénykémnek!
2011. márc. 22. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!