Van olyan kutyás munka amiből meg lehet élni?
Figyelt kérdés
Nagyon jó szakmám van, jó fizetéssel, a többség irigyelhetne nyugodtan, mégsem érzem jól magam. Értelmetlen amit csinálok, csak termelem a GDP-t, szörnyen motiválatlan vagyok, és ki akarok szállni. Most épp azt számolom, hogy hogy tudnám úgy beosztani a szabim, hogy beleférjen egy egy hetes kiképzői tanfolyam, és a kutyás tábor is. De ez azt is jelentené,h ogy akkor az idén nincs több szabim. Nagyon szeretnék mentéssel is foglalkozni, de ez egyszerűen napi 10 óra munka mellett nem fér bele az időmbe. Nagyon komolyan gondolkodom, hogy ott hagyom a szakmám, és a kutyáknak szentelem az életem, csak azt nem tudom hogyan. Tenyésztésből nyilván nem lehet, sőt valamiből arra is meg kellene keresni a pénzt. Nyilván mentésből sem lehet :) A kiképzők kb mennyit keresnek? Vagy mondjuk egy kozmetikus? Van olyan munka, ami lehetővé teszi, hogy egész nap kutyákkal foglalkozhassak, de közben meg is tudok élni?2010. jún. 1. 11:29
21/23 Akiteki válasza:
Csináld úgy, ahogy én: dolgozz azért, hogy a szabadidődben kutyázhass.
Igen ritka az a munka, amire azt mondja valaki, hogy éjjel-nappal azt szeretné csinálni, mert annyira szereti.
Tudomásul kell vennünk, hogy az életünk egyharmada rámegy arra, hogy megteremtsük a lehetőségét, hogy a másik harmadot kedvünk szerint tölthessük el.
Örülj neki, hogy van egy jól fizető állásod.
22/23 A kérdező kommentje:
Igen, én is erre jutok, hogy azért kell dolgoznom, hogy kutyázhassak, csak tudod az a baj, hogy amikor 8-kor jövök el az irodából, és a pasim viszi sétálni a kutyám, akkor azt érzem, hogy egyáltalán nem azért dolgozom, hogy kutyázhassak, hanem azért nem tudok kutyázni, mert dolgozom. Lehet, hogy át kéne igazolni valami tápgyártóhoz marketingezni, és ott jobban megértenék. Gondoltam én, hogy nincs ilyen munka, de akkor sem hagy nyugodni a gondolat, hogy majd én megtalálom. Arra nem jött válasz, hogy mennyit keres egy kiképző. Senki sem tudja?
2010. jún. 2. 23:20
23/23 anonim válasza:
Ki olyan csúcsszuper kutyakozmetikus, hogy napi 20 kutyát tud fürdetni-nyírni-szárítani? Egy teljes kozmetikázás (főleg egy nagytestű kutyánál) kb 2-3 óra, ha normálisan megcsinálják... Az napi 3-4 kutya maximum!
/egy kutyakozmetikus/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!