Kutyás vicces / cuki sztorik?
A mi kutyánk még egy éve sincs nálunk, de már most van pár vicces sztorink róla. :D Alapból vicces tud lenni, mert nagyon ijedős szegény. (Nem mi voltunk az első gazdái és ott nem volt valami jó sora.) Azért, mikor váratlanul csapódik fel a hasának egy fűszál, ő meg hanyatt homlok menekül hozzám azt nem tudom mosolygás nélkül megállni. De tényleg, mintha minimum egy medve támadta volna meg. :D Másoktól is eléggé tart és mikor köszönni akarnak neki akkor berohan mögém és a lábam között kukucskál át, hogy elmentek e már. Egyszer volt olyan helyzet, hogy a vonaton, amin utaztunk egy ittas férfi erőszakoskodott a kalauzzal, akkor rögtön morogni kezdett megvédett volna minket, ha kell. (Ezért is vicces, hogy ilyen piti dolgoktól ijed halálra, mint egy fűszál. :D)
Volt, hogy kötélhúzás közben a nagy erőlködéstől kicsúszott neki egy pukika és úgy megijedt tőle, hogy elengedte a kötelet és berohant mögém. :D
Mikor elhoztuk elhatároztam, hogy nagyon felelős gazdi leszek, fel is keltem korán, hogy legyen idő rendesen sétálni, elkészülök majd feltűnt, hogy a kutya a hátán fekve, széttárt lábakkal horkol az ágyunkban és esze ágában nincs kikelni onnan. :D (Élvezte az új körülményeket. Az előző helyén ő volt a 4. kutya és egy régi éjjeliszekrényben vagy miben aludtak, ami ki volt dobva az udvarra.)
Onnan tudni, ha rosszat csinált, hogy kifordítja a füleit és becsukja a szemét, esetleg még reszket is hozzá. Olyan vicces szegény, nem tudja letagadni, hogy ő volt. (Nem, mintha nem lenne egyértelmű, mikor bele van gabalyodva a karácsonyfa égőbe.) Plusz lassan jár. :D Nem kúszik, csak simán mint egy lassított felvétel, csukott szemmel. És akkor én meg haragudjak rá. :D
Zokninak hívják (nem mi neveztük el) és mikor párom kérdezi, hogy "Hol a zoknim?" akkor ő mindig boldogan áll elő aztán szomorúan veszi tudomásul, hogy a ruhadarabot keresi.
Szereti mutogatni a játékait. Nem akarja, hogy elvegyük, csak masírozik velük előttünk, de ha nyúlnánk érte akkor elkapja a fejét. :D Ha játszani akar akkor nagyon kitartóan hívja fel magára a figyelmet. Van egy csörgős macija. Én épp párommal beszélgettem valami komoly témáról mire felpattan mellénk a kutya az ágyra a macijával, elkezdi nekem mutogatni. Mondom neki, hogy jól van mindjárt játszunk. A végén már kb. 2 cm-re volt az arcomtól a macija és ott rázogatta. :D De volt már, mikor ledobott egy kötélcsomóval aztán elszaladt. Vagy mikor arra kelek, hogy a már említett kötélcsomóval püföl, és mikor meglátja hogy felébredtem elszaladt vele. :D
De a legviccesebb sztori akkor is az, mikor este 11 körül szaladtam ki vele, hogy pisiljen még egyet. (Hamarabb szoktam, csak akkor pont elaludtam és későn keltem.) Nem vittem messze, csak ki a ház elé. (Sorházban lakunk.) Szerencsétlenségemre pont meglátott egy békát, megindult felé engem meg rántott maga után, meg is botlottam, aztán mikor feltápászkodtam a mögöttem lévő ablakban felkapcsolódott a villany és ott állt a szomszéd srác tök pucéran. Gyorsan leguggoltam, hogy ne lásson meg és törpejárással, a kutya száját befogva (mert miért ne ugatna pont akkor) araszoltam vissza a mi lakásunk elé. Remélem nem látott meg, mert nincs pénzünk elköltözni. :D Na meg hogy magyaráztam volna ki, hogy este 11-kor az ablaka előtt ácsorgok és nézem, ahogy öltözik?
Ennyi jutott hirtelen eszembe. :D Amúgy keverék kutya, nagyon szeretjük. A családunk túlzásnak gondolja, hogy bent lakik velünk meg ilyenek, de nélküle nem derült volna ki párom epilepsziája és az éjszakai rohamait is jelzi, ő ébreszt fel, ha baj van szóval szerintem a minimum, hogy normálisan bánunk vele.
Meg az otolso * eleg parazos a kutyank egyebkent.
Most szilveszterkor azt csinalta, hogy ugye kicsit behuzva tartotta a fulet, en meg kozelitettem egy ujjal a fulehez, erre behuzta, aztan kipribaltam a masikon is azt is behuzta, aztan kienfedte a masikat es ujra.. hat eleg vicces volt 😂 ja es csikis a talpa is szoval az is eleg komoly tud lenni amikor jot erzek es megcsikizem a kutya talpat, mindig elrantja 😂 ja meg meg az is, hogy egyszer bent volt a hazban (nem johet be) es felugrott a kanapera.. es behuzott fullel, farokkal es ilyen “ne olj meg gazdi” szemekkel bamult, meg meg a kozmetikusnal nagyon durva 😂 olyan brutalis hisztiket levag vegigvisitja az egeszet, a hulye fejek akkor is vannak, nem is keves 😂 a kozmetikusnal keszult rola egy kep amin kacsint 😂
De még mennyi... 😂😂 hol is kezdjem...
mikor még szüleimnél laktam, ott összesen 6kutya volt, ebből egy eb az enyém, mind kis tesű max 12kg-osak, kuvéve az enyém, aki 57kg😄 (ezt csak azert, mert meg lesz szerepe, h megertsetwk)
1.) sétáltam a kutyámmal, és volt egy idős neni, aki minden áldott nap bele kotott, h nincs a kutyan szajkosar. Egyszer eljutott odaig, h leintette a helyi rendort, eloanaszolta neki, h nincs szajkosar a kutyamon, igen am, de a rendor az en egyik baratom, es mikor a neni pattogott neki, o csak ennyit valaszolt ra:”inkább a nénire kéne szajkosar nm a kutyara”
2.)társas házba lakok a kutyámmal, és nem mesze tőlünk van egy patak, imád benne futkározni, egyik nap is igy tett, csak, h feje bubjáig iszapos lett az egész kutya. Haza mentünk gondoltam lefurdetem majd, beertunk a lepcsohazba es abban a pillanatban migrázta magát. A pláne még az, h a munkások akkor végeztek a festéssel, ugyh az egesz feher fal saros lett, adtak egy ecsetet es egy doboz festeket, h fessem ki. Neki álltam de drágalátos kutyusom aki kicsinek kepzeli magat, felburitotta a doboz festeket, es a padlo fehwr tappancs nyomos lett a lepcso hazba. Le akartam mosni, de mindenki azt mindta, hagyjuk ugy mert milyen jol nez ki😅
Majd meg irok hasonlikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!