Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Átlagosan mennyi időbe telik?

Átlagosan mennyi időbe telik?

Figyelt kérdés

Schnauzer keverék kutyám 4 éves, fiatalabb korában jártunk vele kutyaiskolába, az ült gyönyörűen megtanulta (csak akkor kapott enni...mondjuk általában leül, ha szólítjuk, ez nem tom baj e, ilyenkor nincs megdícsérve, nem is vesszük észre), viszont a feksziket most kezdtem el tanítani neki jutalomfalattal. 3. napon vagyunk, vannak jó pillanatai, de van amikor sokadikra fekszik csak le. Mennyi idő kellhet hozzá amíg rendesen jutalomfalat nélkül is biztosan lefekszik? Tudom mindenkinél más, stb, de átlagban egy ennyi idős kutyánál?

Nem vagyok türelmetlen, csak kíváncsi:) AMúgy szerintem borzasztó okos, első nap már volt h jutalomfalatot nem a földön húzva is lefeküdt (nem tom ez mennyire számít nagy dolognak:)

Még egy kérdés:Ha elsőre nem teljesíti a parancsot, mi a teendő? Azt tudom, hogy nem szabad ismételgetni, mert akkor azt hiszi, hogy nem kötelező neki lefeküdni, csak amikőr ő jónak látja. Eddig úgy csináltam, hogy 2-3szor elmondtam h fekszik, ha ülve maradt, akkor arrébbmentem szóltam, jöjjön oda, leültettem és elkezdtem megint. Ha lefeküdt, kapta a jutalmat,+a simogatást.

Ez így teljesen rossz? Hogy kellene?

Köszönöm a válaszokat, és bocs, hogy kicsit hosszú voltam:)

2010. máj. 31. 23:17
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Utolsónak köszönöm a hosszas leírást, valami ilyesmire gondoltam, utolsó előttinek, köszi a bíztatást, bár azt az isis "poént" megtarthattad volna magadnak, nem érzem úgy, hogy fikáztam volna a módszered, nem értem neked miért kell az enyémet, ami ráadásul egy teljesen elfogadott dolog, lehet h nem képzek egy robotot aki 100%os pontossággal hajt végig mindent, mindig, de az én lelkemnek jobb így.
2010. jún. 1. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!