Milyen minőségű kutyáp az Arion?
Figyelt kérdés
2010. máj. 31. 21:33
2/10 anonim 

válasza:

jajj..kutyatát...istenem nem hogy normálisan válaszolnál...látszik a te szinted is:D...:D:D
3/10 anonim 

válasza:

kutyatáp, de ha neked jobban tetszik , akkor kuty
áp...
4/10 anonim 

válasza:

Ez valószínűleg kutyatáp akar lenni. A helyzet az, hogy nem tudom. Még nem kóstoltam.
6/10 Akiteki 

válasza:

Hát most aztán sokat segítettetek. Megtudta, hogy gépelési hibát vétett.
Mint ahogy az utána következők szinte mindegyike. :))
A kérdésre: úgy tudom prémium minőségű táp. Az összetevőit kéne látni, de nem találtam rá. Lehet hogy késő van már és rossz helyet keresem.
7/10 anonim 

válasza:

Összetevõk: Gabonafélék(rizs,kukoria,búza),hús és hússzármazékok (csirkehús 12,5%),hidrolizált baromfifehérje,növényi származékok (répapép),olajok és zsírok,tojás és tojásszármazék,hal és halszármazék,ásványi anyagok és vitaminok,sõrélesztõ,lecitin,F.O.S.,jukka kivonat,Mesterséges színezõ anyagot nem tartalmaz! Beltartalom: Nyersfehérje:32%, Nyerszsír:18%, Nyershamu:8%, Nyersrost:2,5%, Nedvesség:9%, Kalcuim:1,3%, Foszfor:1%, Nátrium:0,3%, Magnézium:0,1%
8/10 anonim 

válasza:

Közép minőségű táp lehet. Egyszer kaptem egy 500grammos termék mintát az én kutyámnak nagyon bejött.
9/10 A kérdező kommentje:
Bocsánat, kutyatápot akartam írni. Csak siettem. Azért még nem kell lenézni.
Az utóbbi válaszokat meg köszönöm.
2010. jún. 1. 10:43
10/10 Akiteki 

válasza:

Fehérje-zsír arány alapján jó minőségű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!