Miért ellenséges velem a kutyám?
Nem okol téged - bár megérdemelnéd(!!!) - hanem gyászol!
Hiányzik a kis barátja, mi nem nyilvánvaló???
A mérget meg olyan helyre pakoljátok, ahol nem fér hozzá a kutya!
A kutya nincs megnevelve. A tacsi volt a vezér, ő most nincs, hát próbál újra helyezkedni a rangsorban, és téged maga alá akar utasítani.
Egyébként gratulálok, hogy megmérgezitek saját kutyátokat...
Mert nincs nevelve. De miért nincs?
Mellesleg pocsék gazda vagy, de ezt remélem magadtól is tudod.
Amikor MEGMÉRGEZTÉTEK (!!!) a kutyát, az első jelnél miért nem vittétek állatorvoshoz?
Egy "K" vitamin injekció megmentette volna az életét!
Nem csodálom, hogy utál a kutyád!
1. Nem én mérgeztem meg. A pince tele van egérrel és már vagy 4 éve ott van a méreg. Nekem mi szándékom lett volna megmérgezni a saját kutyám.
2. Eredetielg nem is tudtam róla hogy megette a mérget. Egy szombati napon mondta apám hogy meghalt. Aztán mesélte el hogy pénteken a szájában volt a méreg. El is vette tőle aztán ne kérdezzétek miért visszadobta a pincébe. Én először nem is fogtam fel mert annyira lesokkolt azutáni napokban kezdett felmerülni bennem hogy miért nem vitték orvoshoz.
Nem tartunk olyan helyen mérget, ahol kutya hozzáférhet. Apádnak külön gratuláció, hogy csak elvette tőle és visszadobta a pincébe. Ha akkor elviszi orvoshoz a kutyát, még ma is élne.
Éljen a felelősségteljes állattartás :(
Add át apádnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!