Miért lett ellenséges a kutyám a kölyökkutyával?
Van egy 10 éves nőstény tacskóm és váratlanul kaptam egy 7 hetes kölyöktacskót akit véglegesen örökbe fogadtam.
Az idősebb kutyám elég barátságos volt vele annak ellenére,hogy már 8 éve elpusztult a társa és azóta először van állandó lakótársa a kiskutya személyében.
Érdeklődött a kiskutya iránt, szaglászta,barátkozott vele, aztán tegnap a délutáni sziesztája közben elnyúlva feküdt az ágyon mikor a kiskutya odament hozzá és bekapta a cicijét szoptatás gyanánt.Erre felugrott az öreglány és ijedten az ágy végébe ment közben végig szemmel tartotta a kiskutyát, aztán mikor az felé indult, félve ráugatott kettőt és elmenekült a másik szobába.
Azóta pedig ha a kiskutya közelít felé akkor morog rá és egyáltalán nem engedi közel magához.A kölyök persze nem érti miért.
Igazából most nem tudom mit csináljak velük.Mi lehet egyáltalán a probléma?!Tudom,hogy még idő kell ahhoz,hogy szokják egymást, de nem tetszik ez az állapot hogy morog rá,sokkal jobban tetszett mikor barátságos volt a az öreg a kicsivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!