A kiskutyámnak, Csümpikének, cuki Pink masnit szeretnék felvaratni. Lesz valami következménye?
Sajnos vannak ilyen emberek!
Volt lakótársam volt ilyen "értelmiségi".
Befestette a kutyája szőrét (fehér puli, de nem hagyta rasztásodni), mert milyen cuki lesz pinkben a kutyus. A kutyának irritálta a bőrét, így nekiállta nyaldosni...
Egy hétig fetrengett a kutyus fájdalmak közt, mire elvitte orvoshoz. A bőre csupa sem volt és a lenyelt festék szétmarta az emésztőrendszerét. Elaltatták.
Jobban járna a kutyus, ha inkább nyíratnál bele mintát: nyár van, meleg van, a nyíratás meg olyan mint egy nem tartós tetkó.
(hozzátenném, hogy a bizonyos exlakótárs így is beszélt, mint a kérdező. Szörnyű volt)
Kérdező!
Az elmúlt 3 évben nem sikerült masnit találni a kutyikára???
Ezért emelted ki a kérdést?
Vagy vége a sulinak? Inkább tanulj a pótvizsgára, hidd el, hamar elrepül a nyár, és ciki lesz ötödjére járni az általános hatodik osztályát.
Senki nem veszi észre, hogy 2010-es a kérdés???
Amúgy elolvastam és olyan depi vagyok, hogy majdnem öngyi lettem. :D :D
Őrület, valamilyen pláza cica írhatta ki, ha nem kamu. A szomorú az, hogy vannak ilyen csajok akik így beszélnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!