A kiskutyámnak, Csümpikének, cuki Pink masnit szeretnék felvaratni. Lesz valami következménye?
Hát öregem, ennyit már rég röhögtem:)
Akiteki te sem vagy piskóta....pittel:)
Simán el tudom képzelni.
A kérdésfelvetőnek respect, nagyon jól szórakoztam:)
Rájöttetek, hogy semmi hasznos választ nem adtatok? (tisztelet a kivételnek) Egymás kérdésére válaszolgattatok, és semmit nem csináltatok. Azért vagytok fenn, drágáim, hogy jókat röhögjetek? Mert akkor el lehet innen húzni! És válaszolni olyan dolgokra, ami még érdekel is titeket, és talán, habár nem hiszem, hogy ez valaha is megtörténik még! :O - a lemegy a Ti szintetekre! <-- ohh nem, ez túl merész gondolat!
Kedves kérdező! :)
Úgy gondolom, inkább ne varrass a kutyira semmilyen bőrbevalőt, és ne fesd be a szőrét se. Tudod, vannak ezek a pici, vékony selyemmasnik. Ezzel a kis frufruját vagy a farkát lehet díszíteni :3 . Nagyon cuki lesz! Vagy nagyobbat és azt már csak a frufrujába. Ne csak pink legyen, legyen kék, zöld, lila, sárga, piros, ilyen vidám színek! Egy pici kutyushoz az illik! (Emberi csatt is felhasználható, ha nem sajnálod. Nekem van kis rózsaszín masnis csatom, de csak rövidszőrű kutyusom)
U.i.: A hülyéknek: Nem biztos, hogy egészen fajtiszta, bárhol belelóghatott a családfába egy pici fehér kutya!
Szerencsétlen ebnek biztos szüksége van erre...?
Szeresd a kutyádat, de ne így. Ez kínzás.
Legalább az ágyadban alszik és az asztalnál eszik...?
A ROHADT ÉLETBE :D
MEKKORA FAKE !! BEF0SOK :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!