Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Naponta hányszor kell és kb...

Naponta hányszor kell és kb hánykor ettetni a kutyát (felnőt kutyára gondoltam)?

Figyelt kérdés
2017. nov. 13. 10:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Kistestűeket érdemes kétszer etetni, nagytestűeknek elég az egy etetés is. De nyilván nem árt a kettő sem. Nem kell mindig ugyan akkor etetni őket. Legyen meg a napi etetés, a mikor igazából teljesen mindegy.
2017. nov. 13. 10:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Egyszer. Jobb este, hogy kaja után pihizzen, ne ugráljon. Vannak fajták akik hajlamosak a gyomorcsavarodásra.
2017. nov. 13. 10:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A gyomorcsavarodásra hajlamos nagytestűeket is szokás naponta kétszer etetni (kisebb gyomor terhelés)
2017. nov. 13. 10:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen, a gyomorcsavarodás miatt kétszer jobb etetni a nagytestűeket is. Én is kétszer adok a német juhászomnak. Hogy hánykor eteted, az mindegy, a lényeg, hogy utána 1-2 órán keresztül ne mozogjon, szóval séta után érdemes.
2017. nov. 13. 10:28
 5/9 anonim ***** válasza:

Felnőtt kutyáimat én naponta 1-szer etetem, de ilyenkor teljesen jóllaknak.Én is este etetem őket.

Idősödő kutyáimat naponta kétszer etetem,amennyit megbírnak enni, mert ilyenkor már más az emésztésük, soványak is.Két idős kutyám van most, akiket külön etetek 2-szer, 13 és 16 évesek.

2017. nov. 13. 10:30
 6/9 anonim ***** válasza:

Felnőtt közepesen nagytestű kutyát (reti) napi egyszer etetünk. Kölyökként 3x volt, később kétszer, kb. egy éves kora után tértünk át erre.

Neki elég, bár jutifalit, egyéb nasit kap este is. :)

Szigorúan séta után, fent említett gondok elkerülése végett.

2017. nov. 13. 10:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekünk kistestűnk van, napi 1x kap enni, este. Utána már csak kiengedjük a kertbe pisilni.
2017. nov. 13. 10:53
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.😄😄😄😄 Nekem vn egy Csivavam egy Máltai es egy Labrador keverékem
2017. nov. 13. 10:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Mivel durván habzsolós a labim, ezért én maradtam a napi kétszeri etetésnél, másodpercek alatt bevágja, úgy gondoltam, nem biztos, hogy jó, ha ezt az egész napi adagjával műveli.
2017. nov. 13. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!