Milyen személyiséggel rendelkező embereknek javallott a Shiba vagy az Akita?
Figyelt kérdés
Milyen személyiseg jegyek passzolnak ezekhez a fajtákhoz?2017. nov. 12. 19:06
2/9 anonim válasza:
Határozott, kitartó, magabiztos, jó humorérzékű.
3/9 anonim válasza:
Határozott, tapasztalt, domináns, következetes
5/9 A kérdező kommentje:
Mazochistáknak? Jó humorérzékű? Kifejtenétek?
2017. nov. 12. 21:29
6/9 anonim válasza:
Emlékszem még mikor a kutyaiskolában mondták, hogy kevés olyan mazochistával találkoztak aki egy után bevállal egy másodikat is :D
8/9 anonim válasza:
Ha ismered a fajtát (tehát nem csak képeket és hollywoodi filmeket láttál róluk), akkor tudod, hogy neked kell-e ez. Ha ismersz jól pár egyedet, látod a viselkedésüket, akkor tudod dönteni, hogy neked ez kell-e. Kemény, agresszív, önálló és nem gazdás, bújós kutya. Nemhiába rengeteg az agresszív, behívhatatlan, szökős akita.
De főleg az a kérdés, hogy mekkora tudásod, tapasztalatod van? Hány kutyát képeztél ki, neveltél ki és milyen szintre? Ez a fajta NEM első kutyának való! NEM rajta kell megtanulnod kutyát nevelni!
9/9 anonim válasza:
Én írtam, hogy mazochistáknak. Megmagyarázom. Mondjuk van egy német juhászod. Jártok kutyasuliba, minden nap több órát foglalkozol vele, 1-2 év múlva lesz egy nagyszerű kutyád. Engedelmes, profin őrző-védőzik, versenyeket nyer, rengeteg trükköt tud, mindenki ámul, hogy milyen szuper kutya. Aztán veszel egy akitát. Beleraksz ugyanannyi munkát, kutyasuli, napi több óra foglalkozás, majd 1-2 év múlva elérsz annyit, hogy most már az esetek többségében be tudod hívni. Na szerintem ez a mazochizmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!