A Shiba Inu milyen energia szintű (mennyi mozgás kell neki naponta)?
Figyelt kérdés
Valahol közepest írnak, megint máshol magas energia szintre hivatkoznak és nem tudom melyiket vegyem alapul.2017. nov. 9. 19:22
1/7 anonim válasza:
Szerintem elég nagy, de ennél a fajtánál nem az energiaszint lesz a legnagyobb probléma.
2/7 anonim válasza:
A mozgás lesz a legkisebb problémád egy Shibával.
3/7 A kérdező kommentje:
Napi etapban az "elég sok" kb. mit jelent?
2017. nov. 9. 20:40
4/7 anonim válasza:
Miért nem beszélsz egy tenyésztővel? (nem szaporítóval)
A shibánál nem a mozgáson van a hangsúly, hanem a nehezen nevelhetőségén és makacsságán, önfejűségén. Az eddigiekből ítélve nem lesz neked való ez a fajta ha most ezen a mozgás témán vagy ennyire fennakadva.
5/7 anonim válasza:
Szerintem nem fajta leirast kert es aggodast...
Kerdezo: a shiba mozgekony fajta es sok foglalkozást igenyel. Napi 2-3 orat igenyel es ebbol kell egy 1-1.5 oras nagy seta lehetoleg sok futassal.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, már aki adott.
2017. nov. 10. 14:53
7/7 anonim válasza:
Ha esetleg még érdekel: Sok. Jó ha van udvarotok, ahol tud futkározni. Makacs fajta, ha nem volt még kutyád, szerintem ne ezzel a fajtával kezdj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!