Jól számolom, hogy egy Rottweiler havi minőségi etetése kijöhet 7200 Ft -ból / hó?
Ha Acana táppal etetném.
Rotisok! Netek mennyiböl jön ki?
Persze, ha 3 hónapos kutyáról van szó talán, de azt sem nevezném minőséginek.
Nekem a törpetacskóm etetése jön ki ennyiből, és még az sem a legjobb minőség.
Mondom Acana! Az etetési javaslat alapján én ezt számoltam egy kifejletthez, de lehet hogy nem tudok számolni... Amúgy többet is megengedhetek magamnak, de meglepődtem.
Nekem tényleg ez jött ki.
Szerintem nem jön ki 7200ból. Habár az első válaszoló elég erős túlzással él, gondolom a törpetacsiját kaviárral eteti, azért egy olyan pici kutyának nem kell sok ennivaló.
A mi kutyánk 25 kg, hol Joserát, hol Britet veszünk neki, amit épp találok jó áron, havonta ha napra lebontom és felszorzom harminccal, akkor kb. 6600 ft-ra jön ki átlagosan az etetése. Egy roti azért több, mint 25 kg... :)
Kalkulátorokat is használtam.
Elvileg napi 165 gramm kell neki, az acana akkora mennyiségben amekkorába venném 1790 Ft/Kg.
Standard súly:
Female: 35–48 kg
Male: 50–60 kg
Acana halas:
Szukánál számolok 40kg-al.
Aktív: napi 440g
Kevésbé aktív: 280g
Számolok átlag 350g-mal de ennél többet fog enni.
350x30=10500 =10.5kg
Itt a legolcsóbb az Acana táp: [link]
11.4kg = 23.390 Ft
Akár hogy is számolom ez soha nem lesz 7500 Ft és ez a szukára lett kiszámolva.
Akkor az etetési útmutató a ludas.
Számolgatni pedig kell, mert azért szeretném tudni mennyit költenek, attól eltekíntve hogy megengethetek mondjuk havi 35 000 Ft-ot is erre.
Ha 4x11,4 kg-ot veszek az 78 000 Ft (1 710 Ft / kg.)
Hogy felkerekített összeget kapjunk napi 500 gramm-al számolok.
Akkor 855 Ft-ot eszik / nap ami 30× = 25 650. :D
Szóval valóban nem 7200.
De jól lenne tudni valóban mennyit eszik kb. (!!!) egy rottweiler ebből a tápból per nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!