Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy kutyát le lehet futni?

Egy kutyát le lehet futni?

Figyelt kérdés
Semmi esély rá? Most nem beteg, meg sánta kutyára gondolok. Mikor valaki után engednek ÖV kutyát. Nincs ember, aki gyorsabban fut, mint pl egy NJ, doberman?
2010. máj. 31. 07:03
1 2
 11/17 Akiteki ***** válasza:

Lemértem: az agaraim 60-nal tudnak futni földúton. Szerintem egy németjuhász is simán megy vagy 40-nel.

Inkább ne próbáld ki.

Betörni készülsz? :)))))))))

2010. máj. 31. 12:40
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem, hülye nem vagyok! Azért kérdezem, mert a videokba megprobálnak elfutni, de mindig utoléri a kutya. És, ha lesz egy ilyen kutyám, kiszeretném képezni. Csak, hogy biztos, nem futnak el a kutya elől.
2010. máj. 31. 12:52
 13/17 anonim ***** válasza:
Milyen agarad van? Nekem magyaragár kennelem van.
2010. máj. 31. 13:52
 14/17 anonim ***** válasza:
Egy kölyökkutyát igen:)xD
2010. máj. 31. 13:59
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha jól értem, attól tartassz, hogy a versenyen a segéd elfut az utána küldött kutya elől? Ettől nem kell félned. Ez a sport nem arról szól, hogy fussunk el a kutya elől. :) A segéd még ha tudna sem futna olyan gyorsan, hogy a kutya ne tudná elkapni, hiszen itt az a lényeg, hogy elkapja.
2010. máj. 31. 14:02
 16/17 anonim ***** válasza:

A segéd azért fut a kutya elől , h a kutya prédának nézze ezzel is elősegíti öv-nél h a kutya elkapja ha gazda ráküldi.Am sem futna el a kutyád elől hiszen nem fogócskáznak öv-nél :))

Nem az a lényeg h a kutyát futassa , ugysem úgy fogsz vele kezdeni h ereszted egyből a segédre , valszeg nem is menne rá a kutyád akárhogyan szalad a segéd.

Nyugodtan vidd kiképzésre , és ott majd úgy is meglátod hogyan is zajlik az egész.

2010. máj. 31. 14:14
 17/17 A kérdező kommentje:
Aha, értem
2010. máj. 31. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!