Egy kutyát le lehet futni?
Figyelt kérdés
Semmi esély rá? Most nem beteg, meg sánta kutyára gondolok. Mikor valaki után engednek ÖV kutyát. Nincs ember, aki gyorsabban fut, mint pl egy NJ, doberman?2010. máj. 31. 07:03
1/17 anonim 

válasza:

De van, de általába azok nem jelentkenek ilyen örző-védős versenyre áldozatnak. Azok inkább olimpián vannak.
2/17 anonim 

válasza:

Van de max rövidtávon győyi le a kutya tovább birja
3/17 anonim válasza:
Szerintem elég nehéz, én a sajátomat soha nem tudom. De nem lehetetlen szerintem... ,,..::ViC::..,,
4/17 anonim 

válasza:

Nagyon gyorsnak kell lenned rengeteg energiával. De ne versenyezzél kutyákkal. Ha üldöz egy ilyen mássz át egy kerítésen, vagy mássz fel valami magasra és kiáltsál segítségért!
5/17 anonim 

válasza:

Rövid távon lehet, na de hosszún... Én nem futok lassan még is a pincsim simán lealáz nem hogy a német juhászom :)
6/17 anonim 

válasza:

A dobbermanom (aki amúgy lelkiekben egy öleb) a lovam vadászvágtájával egyenlő sebességet produkál, viszonylag hosszú távon, szóval én semmiképp nem próbálnám meg a versenyt vele, de ahogy írták, akik megtehetnék, azok kicsit magasabb szinten űzik a sportágat.
7/17 anonim 

válasza:

Nekem agaram van, már 3 hónapos korában feladtam vele a versenyt :)
8/17 anonim 

válasza:

Egy kis termetű kutya is simán fut olyan gyorsan mint egy átlagember,szóval az szinte lehetetlen,az olimpiai futók sem olyan gyorsak...
9/17 anonim 

válasza:

Én rövid távon le birom előzni a puli kutyámat de 400méternél már tuti nem bírnám könnyen le hagyni...
10/17 anonim 

válasza:

Szerintem nincs. Egy más fajta kutyát (pl rövidlábú) talán de őket nem hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!