Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Állatvédőknek ajánlom, mit...

Állatvédőknek ajánlom, mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Gondoltam szervezhetnénk valami demonstrációt ezek ellen a ferdeszemű fa...opó g..ik ellen ma találtam rá véletlen az interneten hogy júniusban egy étterem fog nyílni Budapesten ahol örömmel ajánlanak a vendégeknek KUTYAHÚST!!! [link]
2010. máj. 30. 18:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

én imádom a keleti konyhát, de ez már nekem is sok.

engem azzal oltanak, hogy csirke helyett patkányhús van benne... :S

2010. máj. 30. 18:41
 12/20 anonim ***** válasza:
Kínában is be van tiltva a kutyahús...az a baj, hogy az ilyen emberek, mint a kérdező bármi marhasággal manipulálhatók...ennek a kis kamunak az volt a célja, hogy gyűlöletet keltsenek, sajnos sikerült :S
2010. máj. 30. 18:42
 13/20 anonim ***** válasza:
De basszus ki az aki annyira unatkozik hogy ilyet kitaláljon, megírjon?
2010. máj. 30. 18:48
 14/20 anonim ***** válasza:
Az emberölés is "törvénytelen" mégis világszerte megy a gyilkolászás. Jobb félni, mint megijedni és a biztonság kedvéért bejelenteném rendőrségen.
2010. máj. 30. 18:55
 15/20 A kérdező kommentje:
18:33-asnak üzenném hogy nem csak a kutyákat védem de abba sajnos bele kell törödnünk hogy a disznó.baromfi haszonállat ergo az ember azért tenyészti őket hogy megegye ez ellen sajnos semmit nem tehetünk mert ha ez ellen szólal fel egy társunk elküldik őket vega éttereme. de nehogymár azt mondja valaki hogy az ember legjobb barátját(gondolom ez a retkes ferdeszeműeknél is igy van) a tányéron akarja látni valaki. nem vagyok manipulálható de sajnos pénzzel már ezek is bármit elérnek... remélem tényleg kamu a hir
2010. máj. 30. 19:32
 16/20 anonim ***** válasza:

Kamu az egész!! Csak szivatás (a honlap kamu, televan spamokkal, nincs cím stb).. Itt írnak is róla:

[link]

meg itt is: [link]

2010. máj. 30. 19:33
 17/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a megnyugtató infókat:)
2010. máj. 30. 19:35
 18/20 Akiteki ***** válasza:

Nekem az volt a leggyanúsabb, hogy reklámozza, hogy hamarosan nyitnak, de nincs egy cím, hogy hol.

Akkor mi értelme lenne a reklámnak?

2010. máj. 30. 20:46
 19/20 anonim ***** válasza:
Okés, én is megnyugodtam. Az ember sose tudhatja, hogy mi igaz és mi nem... :S
2010. máj. 30. 21:06
 20/20 anonim ***** válasza:

ez egy kampány volt .. arra probálják meg felhivni a figyelmet, hoyg az emberek még mindig csak a sztereotipiák alapján itélik meg a másik népet

lsd. kinai kutyát eszik

2010. máj. 31. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!