Német dog kiskutyát szeretnék venni de egyszerűen nem találok?
Hú, te kevered a szaporítóval. A tenyésztő csak szűrt, eredményes kutyákkal tenyészt. A szaporítóknál van olyan, hogy testvérek, meg minden atyaúristent összeraknak.
Itt most születtek kiskutyák, ha szerencséd van, akkor még van szabad kutya. :) Bár itt nem írnak a szűrésekről, erre érdemes rákérdezni.
Itt is most vannak eladó kutyák.
Itt hamarosan lesznek kiskutyák.
Írj nekik, és érdeklődj. :)
tegnapi 21:52-es válaszra szeretnék kérdezni, mert nem vagyok egy nagy szakértő.
Ha az utolsó linken megnézed, akkor ettől a Godiva nevű szukától volt egy alom 2017. június 20-án, és lesz egy 2017. november 30 körül.
Nem sok egy éven belül 2 alom egy szukától? Még fél év sincs a két ellés között. Nem visel meg ez egy ilyen nagy testű kutyát, hogy 5 hónapon belül 2 alom is van?
#4-es, #2-es vagyok. Igazad van, ez valóban sok. Gyorsan kerestem a kérdezőnek, így ezt nem is néztem, köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmünket. :)
Szóval kérdező: a folton folt kennélből ne vegyél. Ez a szuka Júniús 20.-án szült, ami azt jelenti, hogy augusztus 20.-áig még ott voltak vele a kölykök, nem sokkal előtte hagyhatta abba a szoptatást. Most novemberben fog újra szülni, ami azt jelenti, hogy szeptemberben már befedezték! Egy hónapja volt "szabadon"... És ha megnézitek, akkor ez lesz a negyedik alom amit lehoznak vele...
Pont ezért kell jól utána járni a kenneleknek, tenyésztőknek, mert vannak ilyenek... :( Sajnos ők azok, akik lejáratják a sok lelkiismeretes tenyésztőt...
2-es, köszönöm szépen a választ.
A családunknak régen (30 éve) volt egy barátja, aki tenyésztett kutyát, ő nekünk akkor azt mondta, hogy a szukát legalább 1 évig "üresen" kell hagyni a két alom között, s 8 éves kora után nem szabad szülnie. Akkor ezek szerint ezek még nem "túlhaladott" nézetek.
Százezer felett, de megvan ennek is az oka.
A tenyésztő ezt az összeget a kutyáira fordítja, mivel ha minden megad nekik, tényleg el is megy rájuk ez az összeg (pl féreghajtózás, oltások, jó minőségű kaja, kiállítások, doki, ha kell, stb.)
A szaporító meg a lehető legkevesebbet költi a kutyáira, magára költi a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!