Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mikor lehet féreghajtózni...

Mikor lehet féreghajtózni PONTOSAN kiskutyát? Milyen márkát ajánlotok? Jelenleg 2.5 hetesek.

Figyelt kérdés
2017. okt. 22. 23:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Az állatorvos megmondja és felügyeli is a kiskutyát féreghajtási és oltási programját.
2017. okt. 22. 23:25
 2/4 anonim ***** válasza:
2 hetes kortól kell, tehát most már lehet. Állatorvos adja a megfelelő szert.
2017. okt. 23. 07:58
 3/4 A kérdező kommentje:
De ez az,hogy nekem az állatorvosunk mondta telóba,hogy 2-3 hetesen,vegyek pasztát állatgyógyszertába. Gondolom nem érné meg neki lejönni. Én meg nem fogom elvinni őket állatorvoshoz,mivel nincs meg az első oltások bármit benyelhetnek ott,hiába vinném hordozóba őket. Azzal többet ártanék. Emiatt kérdeztem.
2017. okt. 23. 09:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor az állatgyógyszertárban elmondod, hogy 2-3 hetes kutyusoknak szeretnél féreghajtót, a patikus pedig tudni fogja, milyet adjon, ez a szakmája.
2017. okt. 23. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!