10-11 hetes yorki kutyus?
Figyelt kérdés
Fogom kapni a yorkit. 10-11 hetesen.
Amikor hozzám kerül, már el lehet kezdeni a szoba tisztaságra nevelést, lehet már tanítgatni, vagy inkább pár napig hagyjam, hagy szokja az új környezetet?:)
Szerintetek?
2010. máj. 30. 12:11
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi.
Már elő lesz nevelve a szobatisztaságra, csak nem tudtam, hogy inkább hagyjam mondjuk egy napot had szaglásszon, vagy rögtön kezdjem.
2010. máj. 30. 12:30
3/6 anonim 

válasza:

Rögtön kezdd, mert ha egy hétig hagyod, utána meg lecseszed ha bebrunyál, akkor nem fogja érteni a helyzetet. Ráadásul hiába törpe, attól még terrier, ebből fakadóan akaratos kis görény :) Szóval eleve nem egyszerű a nevelése...
4/6 anonim 

válasza:

Rögtön kezd nevelni, ne is nagyon babusgasd, ő yorki, elég sok gondod lesz vele, de ha még el is kényezteted az elején akkor esélytelen....
5/6 anonim 

válasza:

Szerintem hagyd,hogy meg szokja a kutyus az új környezetet.
6/6 Melik Anett válasza:
Az én tapasztalatom hogy kezd el! Én mikor elhoztam a kiskutyám akkor ha felkelt rögtön rá tettem a kutya pelenkára és oda pisilt. Pedig még 5hónapos és 4 napos volt.Azóta is oda pisil,de a kakival még problémánk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!