8 Hetes kutyus milyen tápot/kaját javasoltok?
8 hetes kutyusnak már tudnia kell tápot rágni rendesen, főleg junior, pici szemü tápot.
Én DogChow-val etettem a piciket, persze juniorral, nagyon szerették.
Royal Canin, ProPlan, A.C.C. ezek mind jók. Mehet a táp, esetleg néha kiegészítheted neki konzervvel, de vigyázz, nehogy utána ne egye majd meg a tápot.
Ahonnan vettétek megkérdeztétek hogy eddig mit evett? Célszerű eleinte azt adni neki, és fokozatosan változtatni ha akarsz.
Ha eddig áztatva ette a tápot, te is áztasd neki pár hétig, aztán szintén fokozatosan mehet már szárazon is.
Második vagyok.
Ja és persze kutyafajta függő, de néha kaphat egy kis maradékot is, levesbe áztatsz tápot, vagy kenyeret ilyesmik.
Allergiára hajlamos fajtánál inkább mellőzd a maradékot.
Felturbózhatod a tápját mondjuk vacsikor egy kis kanál tejföllel, vagy danone activia-val, egészséges és nagyon szeretik a kutyák.
Első vagyok:-D
Igen, fajta függő. Egy kis mopszikának pl. nem jó a kajamaradék, olyan kis érzékeny a pocija, hogy megy a hasa utána. Néha 1-2 kekszet szokott kapni, meg kutyafogkefét. Hiperaktív, úgyhogy egy deka felesleg nincs rajta:-D De ha pl. németjuhász a tied, az simán eheti később a maradékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!