Mennyit alszik egy ~8 hetes kutyus?
Figyelt kérdés
2011. máj. 2. 20:42
2/6 anonim válasza:
Rengeteget.:)) Nagyon hamar elfárad,ha játszol vele,ilyesmik:)
3/6 anonim válasza:
Nagyon sokat, mindentől kifárad, idegen helyen van, idő kell, hogy megszokjon téged. Később egyre aktívabb lesz. Az én kutyusom 12 hetes lesz hétvégén, de így is sokat alszik. Reggel ébren van, a nappalt, a nagy meleget átalussza, de amikor hűvösödik(17 óra körül ) aktivizálódik.
4/6 anonim válasza:
Szerintem a nap háromnegyedét mindenképpen átalussza. Hamar elfáradnak, általában csak egy kis nyújtózkodás, egészségügyi dolgok és táplálkozás miatt szakítják meg 'alvó maratonjukat'.
Csak nem bővül a család egy szőrgombóccal?
5/6 A kérdező kommentje:
Már nálam van a kiskutya:). Nagyon cuki, csak éjszaka/hajnalban 3x felébredtem, mert lomolt, és hangokat adott ki, és felakart jönni az ágyamba:)
2011. máj. 3. 11:23
6/6 Akiteki válasza:
20-22 órát naponta. Ha este lefárasztod egy kis játékkal, végig fogja aludni az éjszakát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!