Kis (termetű), szobacirkáló kutyások, kérlek leírnátok mit szoktatok adni a kutyátoknak?
Figyelt kérdés
Kedves Szobacirkáló Tulajdonosok!
Leírnátok mit eszik a (westie, yorkie, bichon, pincsi, tacsi, stb) kutyátok?
Mert az enyém nem eszi a tápot, próbáltam rászoktatni, de mikor egész nap nem evett semmit és olyan szomorúan nézett rám este megsajnáltam. Nagyon válogatós. Párizsi, sajt, tojás, virsli, sárgarépa, eper, főtt hús, leves, rizs, tej. Ennyi amit megeszik, de nem tudok minden főzni, így maradtak a hidegételek. De már néha az is unalmas, és félek attól is hogy nem kapja meg a megfelelő vitaminokat ezekből az ételekből. Interneten utána néztem és csak annyit találtam krumplit, csokit tilos adni és a hús legyen a legfőbb tápláléka.
Ti hogyan etetitek a kutyátokat?
Előre is köszönöm.
2010. máj. 30. 11:49
21/28 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom, hogy hát más így nevelte, és nekem nincs semmi dolgom, csak tisztázni szerettem volna a dolgokat.
2010. máj. 30. 13:30
22/28 anonim válasza:
Olyan sok ismerősömtől hallom a kutyám nem eszik! Miért fújják fel az emberek ezt! én is elrontottam a kutyámmal, már a kezemből etettem felvágottal, mikor rájöttem hogy én vagyok a hülye, és a kutyám mindig eléri amit akar. aztán erőt vettem magamon első nap oda adtam neki a tápot( és szerintem ez is mindegy milyen tápot, mindenkinek az a jó amire ő esküszik!!) vártam 15 percet persze nem ette meg csak megszagolta és nézet rám! ezt 2 napon keresztül játszotta el velem mikor felhívtam az állat orvosom persze mondtam neki hogy még semmi jutalomfalatot sem evett. az orvos első kérdése az volt hogy ivott-e a kutya, mondtam igen. akkor mondta hogy semmi baja nem lesz tartsak ki és láss csodát másnap reggel a séta után mind megette azóta megeszik a kutya mindent!!
23/28 anonim válasza:
Ha éhes lesz megeszi. A táp egészségesebb mint a házi kaja. Néha az enyém is kap finomságokat, maradékot kiegészítésül. Ne sajnáld, vegyél jó minőségi tápot, 1-2 nap után megfogja enni
24/28 anonim válasza:
Úgy sajnálom a szobacirkálóvá degradált kutyákat. Enyém is picike, de nem tudnám szobakutya sorsa ítélni, lakásban tartom ugyan, de naponta 3 órát intenzíven hordom kutyák közé, nagyok közé is, jártunk kutyaiskolába is és ugyanúgy kezelem, mint egy nagy kutyát. Rosszul vagyok az ilyen kifejezésektől, mint táskakutya, szobakutya, szobacirkáló. Annyira szánalmas kifejezések ezek egy kutyához.
25/28 anonim válasza:
A kérdező gondolkodása amúgy sincs rendben mert az igazi kutyának azt tekinti aki kint van és őriz... És ennyi. Kissé már elavult szokás. Minden kutya a társad. Aki csak kint tartja riasztó helyett az le van maradva és rosszat tesz a kutyának.
26/28 anonim válasza:
Ha a házôrzést nézzü egy "szobacirkáló" jobb jelzôkutya, mint egy "házôrzô". Legalábbis ezt tapasztaltam.
27/28 anonim válasza:
Shih-tzu KUTYÁM van, Orijen, Acana tápot eszik + hetente egy nap főzünk Neki. Jutalomfalatok : pl virsli kocka, sajt kocka, Trixie jutalomfalatok.
28/28 anonim válasza:
Yorkim van, először ő sem akarta enni a tápot, kb. két napba tellet és elfogadta, azóta is azt eszi. Szóval csak annyin múlt, hogy bár sajnáltam, de nem adtam neki házi maradékot, vagy főtt kaját, hanem kivártam, hogy elég éhes legyen ahhoz, hogy megegye a neki való tápot. És bejött. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!