Kis (termetű), szobacirkáló kutyások, kérlek leírnátok mit szoktatok adni a kutyátoknak?
Kedves Szobacirkáló Tulajdonosok!
Leírnátok mit eszik a (westie, yorkie, bichon, pincsi, tacsi, stb) kutyátok?
Mert az enyém nem eszi a tápot, próbáltam rászoktatni, de mikor egész nap nem evett semmit és olyan szomorúan nézett rám este megsajnáltam. Nagyon válogatós. Párizsi, sajt, tojás, virsli, sárgarépa, eper, főtt hús, leves, rizs, tej. Ennyi amit megeszik, de nem tudok minden főzni, így maradtak a hidegételek. De már néha az is unalmas, és félek attól is hogy nem kapja meg a megfelelő vitaminokat ezekből az ételekből. Interneten utána néztem és csak annyit találtam krumplit, csokit tilos adni és a hús legyen a legfőbb tápláléka.
Ti hogyan etetitek a kutyátokat?
Előre is köszönöm.
Az a baj hogy ő irányít. Ha a végén megadod magad akkor leglözelebb még erősebben fog próbálkozni. Amiket adsz azok nem kielégítők egy kutyának. Vegyél neki tápot és ne adj neki mást amíg megeszi. Az nem egy nap lesz. Hidd el ez a jó neki mind nevelés, mind egészség szempontjából.
Ja és a kutyának nem kell változatosság. Ő nem érzi nagyon az ízeket és nem azért eszik mert élvezi hanem hogy ne haljon éhen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!