Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 3 kilós kutyának nyakörv? Milyet?

3 kilós kutyának nyakörv? Milyet?

Figyelt kérdés
Eddig egy "100 forintos" nyakörve volt, de most már szeretném lecserélni. Viszont az a problémám, hogy még a legkisebb póráz karabínere is lehúzza a neki való nyakörvet, így engem és a kutyát is zavarja. Esetleg van valami erősebb, nem "cérna vékony" kis méretű (20-30cm) nyakörv, ami megbízható? Szinte mindig szabadon van, mert teljesen jól nevelt.

2017. okt. 24. 20:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az utolsó linkelt jó lehet.
2017. okt. 25. 12:02
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor meglesem az állatboltban :)
2017. okt. 25. 12:40
 13/13 anonim ***** válasza:
Én azért nem raknék (és nem is rakok mert nekem is 2 nagyon kis kutyám van) nyakörvet a kis kutyára mert könnyen eltörhet a nyaka meg hasonlók az 5 kilóson jó már a nyakörv de a 3 hát én inkább hámot keresnék és azt is meg kell értened hogy nem az ár a lényeg.
2020. márc. 5. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!