Melyik a kedvenc kutyafajtátok és miért?
Dobermann
Gyönyörű, okos, értelmes kutya.
Az ősi fajtákat szeretem a legjobban, ezen belül pedig az akita inu a kedvencem.
Azért, mert nagyon tetszik a független, makacs jellemük, és az összes hülyeségük, emellett pedig küllemre is gyönyörűek. Bevállalni egyelőre nem merném, mert nem vagyok biztos abban, hogy most tudnék-e kezelni egy ilyen kutyát, de egyszer biztosan lesz.
Nem tudok csak egyet írni. Rengeteg fajta tetszik külsőre pl. akita, husky, beagle, de ezek természetük miatt nem kellenének nekem.
Nem sorrendben ezek a fajták a szívem csücskei :
* tacskó : egy igazi egyéniség, egyszerűen imádni való
* cavalier King Charles spániel : 8 kg csupa szeretet és odaadás. Nagyon jól alkalmazkodik szinte bármilyen családba és lesi a gazdi minden kívánságát. Nem mellesleg a bundája gyönyörű, selymes.
* magyar vizsla : gyönyörű, kecses és nagyon okos, ráadásul magyar fajta.
* mudi : mostoha gyerekként bánnak vele sokan, pedig szerintem rendkívül okos, változatos színű, kicsit farkasos beütésű gyönyörű magyar fajta. Nem is beteges, mivel ritka fajta.
Miért pontoztatok le? :D Én sem tudok egy kedvencet írni.
Vizsla, mert jó futó társ.
Dobermann, jó házörző, guardog, gyerekeket szereti. Pótanyu.
Samoyed* kis őrült természete van, tele van szeretettel, olyan mint egy plussállat
Labrador családi kutyus
Agarak. :)
Mindig is tetszettek, gyönyörűek, kecsesek. Volt dolgom a fajtamentéssel, ahol megismertem pár agarat, nagyon jópofák, különlegesek. Ha lesz rá lehetőségem, fogadok is be tőlük. :)
Uszkár: mert
1./ alergiás vagyok a kutyaszőrre, és az uszkárnak nem hullik és nem jön ki tőle az alergiám
2./ mert nem hullik a szőre és nem kell állandóan takarítani utána (részben összefügg 1-el).
3./ mert okosak
4./ mert kedvesek
5./ mert nem csak kanapé kutyának jók, járunk vele agilityzni is, türelmes fajta, sok oldalú
6./ csak...
Orosz fekete terrier
Hatalmas kutya, alkalmazkodó, okos, sportra alkalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!