Szerintetek anyám normális?
Figyelt kérdés
Anyámmal ordítoztam elég csúnyát mondtam rá,mert a kiskutyának csirkecsontot adott,amit alapból nem szabad,mert ugye ő fal még. Erre fogta a kutyámat és izomból földhözvágta rendesen. Normális az ilyen ember szerintetek? Én csak a kutyám akartam védeni,mert már kb 5x szóltam neki,hogy ne adjon neki csontot,mert fuldoklik tőlea kiskutya,erre ezt tette.2010. máj. 29. 16:44
21/27 anonim válasza:
Nem tudnád esetleg valakinél tartani a kiskutyát arra az 1 évre? Sajnos szerintem az értetlen emberrel fölösleges leállni vitázni.Csak ártatlanok sérülnek.
22/27 A kérdező kommentje:
1 évre senki nem vállalna kutyát,meg nem is adnám,de ha még egyszer előfordul,megyek innen kutyástól:S
2010. máj. 29. 18:47
23/27 anonim válasza:
Én nagyszülőkre vagy közeli rokonokra gondoltam, mert magambol indulok ki és én simán megtenném.Engem is kiborítana.
24/27 anonim válasza:
Bárkit lehet szidni, de ha egy olyan embernek az anyáról lenne szó, mint aki szidta a kérdezőt, talán ő se köszönte volna meg a kedves családtagtól eme figyelemre méltó tettet.
Csirke csontot tényleg nem lehet adni a kutyusnak, mert üreges, de szegény szerencsétlen állat ezt nem tudja, ő csak örül neki, mert használhatja a fogait, főleg, ha fogváltás alatt van ilyen lehetősége, aztán jön a baj, amit a csont okozott.:(
És tényleg vigyáz a kutyusra, nehogy valami baja legyen... mondjuk belső vérzés, amit már egy kisebb sebességű vagy alacsonyabbról történő zuhanás is okozhat.:S
De remélem nem lesz semmi komolyabb baja a kutyusnak sem ebből, sem másmilyen dologtól.:(:)
25/27 anonim válasza:
hát először is meglep, hogy így beszélsz az anyukádról. hány éves vagy? ha több mint 18 akkor költözz el és vidd magaddal a kutyád :)
26/27 A kérdező kommentje:
Könnyű mondani,hogy költözzek el,ha elmagyarázod,hogy miből úgy,hogy tanuló vagyok,és hová akkor megyek...Egy albérletre rezsivel,kajával,sulival,meg albérleti díjjal legalább 100000ft kellene havonta...Ahhoz meg munka is kellene,mivel tanulok így dlgozni nem tudnék rendes munkaidőben ja és mivel még szakmám sincs,így nem sok helyre kellenék,max olyanra ahol minimálbért kapnék,abból meg albérlet+rezsi+kaja nem jönne ki sehogy sem.(bár manapság munkalehetőség sincs nagyon,még olyan sem ahol a minimálbért megkapnám)Könnyű ítélkezni,hogy költözzek el,persze,ez csak ilyen egyszerű. Ha el tudnék menni már megtettem volna.
2010. máj. 29. 23:15
27/27 anonim válasza:
aranyom. erre a kérdésre mit vársz? hogy elhordjuk anyádat "igen nem normális" mi értelme ezeknek a kérdéseknek. nincs egy barátnőd akivel megbeszélheted a családi gondjaidat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!