Szerintetek anyám normális?
Figyelt kérdés
Anyámmal ordítoztam elég csúnyát mondtam rá,mert a kiskutyának csirkecsontot adott,amit alapból nem szabad,mert ugye ő fal még. Erre fogta a kutyámat és izomból földhözvágta rendesen. Normális az ilyen ember szerintetek? Én csak a kutyám akartam védeni,mert már kb 5x szóltam neki,hogy ne adjon neki csontot,mert fuldoklik tőlea kiskutya,erre ezt tette.2010. máj. 29. 16:44
12/27 anonim válasza:
Remélem olyan fajta, hogy legközelebb ha anyukának kedve támad a földhöz vágni, legközelebb nem lesz mivel feleemelnie a kutyát.
13/27 A kérdező kommentje:
Kistestű kutya 4kg-os:S nem is lesz sokkal nagyobb,kopasz kutyus. Szóval szegénykém semmit nem is tud tenni ellene...
2010. máj. 29. 17:15
14/27 anonim válasza:
Ha Ön azt észleli környezetében, hogy valaki
- állatkínzást követ el (gerinces állatot indokolatlanul oly módon bántalmaz, vagy gerinces állattal szemben olyan bánásmódot alkalmaz, amely alkalmas arra, hogy annak maradandó egészségkárosodását vagy pusztulását okozza vagy okozhatja)
akkor Ön bűncselekmény szemtanúja. Ebben az esetben kérheti a feljelentéshez állatvédő szervezetek segítségét, vagy - akár névtelenül is - azonnal megteheti bejelentését az illetékes rendőrkapitányságon vagy a rendőrség honlapján.
15/27 A kérdező kommentje:
Csakhogy ő az anyám,amég itt lakom nem tehetek semmit. De szeretnék mihamarabb elmenni innen,ilyen emberrel nem jó együtt lakni:S Feljelenteni azért nemn fogom:S
2010. máj. 29. 17:21
16/27 anonim válasza:
Mutasd meg neki a BTK-t, olvassa el, lehet többet nem lesz kedve a földhöz vágni, vagy ha igen, bérletet válthat a bíróságra.
17/27 Akiteki válasza:
Cseppet nem csodálkozom. Aki ilyen gyereket nevel, aki idiótának nevezi az anyját, attól egyéb dolgok is kitelnek.
18/27 A kérdező kommentje:
Annak is nevezem,mivel komoly gondok vannak vele szerintem,ő nem olyan mint egy normális anya,apámhoz még soha nem volt egyetlen csúnya szavam sem,őt tisztelem,de anyámon nincs mit tisztelni,agresszív,önző és még sorolhatnám. Velem sem foglakozott soha rendesen,kényszermegoldás,hogy még itt élek egyáltalán. Az egy amit tisztelek benne az,hogy megszült és etetett.Más egyebet nem...
2010. máj. 29. 17:36
19/27 anonim válasza:
Nekem is kopim van, és anyám azt mondja, hogy undorodik tőle o.O De legalább nem akar kárt tenni benne, ez is valami :) Meg mindig főzőcskézik neki finom rizses- zöldséges husit, szóval nem utálja, csak idegenkedik tőle.Szerintem próbáld megértetni vele, hogy inkább szeretnéd Te etetni a saját kutyádat- hogy Te legyél a falkavezér meg egyebek, nem kell feltétlen sértegetni. Ha ezt megérti, akkor elejét veszed a további konfliktusoknak. Egyébként milyen idős a kutyi? Az enyém már felnőtt és 4.5kila :))) Mutatsz róla képet priviben?
20/27 A kérdező kommentje:
Tudom,tény,hogy én is hibáztam,hogy így beszéltem,csak már nagyon ki vagyok borulva,nem ide tartozik,de amúgy sincs rendben a kapcsolatunk,nem egy tipikus anya-lánya viszony van köztünk,mindennek elmond mindig,és nem foglakozik velem,de nem baj,már csak 1 év van a szakmámból vissza,aztán megpróbálok a saját lábamra állni,hogy ne kelljen egy ilyen embertől függenem... Próbáltam már rengetegszer mondani neki,hogy az én dolgom az etetés,enki nem kell etetni,le is ültem vele már többször,elmagyaráztam azt is,hogy milyen kolmoly gondok származhatnak egy kis ártatlan csontból,nagyon sokat hallottam erről,mutattam neki neten is,hogy tenyésztők is írják,hogy nem szabad adni csirkecsontot,erre most hatodszorra megetette. Aztán jött a földhözvágás:S Hát ilyen anyám van. Pedig én tudok tiszteletteljesen beszélni az emberekkel,de ő már tényleg nem érdemli meg ezek után. Küldök képet priviben,írj egy e-mailt,és küldök. Utána te is küldj:)
2010. máj. 29. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!