Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Labrador tartható kint télen?...

Labrador tartható kint télen? Ha eddig is úgy volt tartva, ugye?

Figyelt kérdés
2017. okt. 15. 14:48
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm!:)

2017. okt. 15. 15:50
 12/32 anonim ***** válasza:
68%

Az ismerőseim is kint tartják már lassan 10 éve.

Nyilván nem hal bele, de attól még nem jó neki, hogy fázik..

2017. okt. 15. 17:34
 13/32 A kérdező kommentje:
Nem vásároltam, csak elhoztam mert elköltöznek uncsimék és nem vihetik magukkal.
2017. okt. 15. 17:45
 14/32 anonim ***** válasza:
4%
a szomszédnak is kint van 4 éves van egy megel szalmás olja.az én Német juhim is kint van a sicu-mal van egy nagy keneljük szalmával rongyokkal kutya ol párnával szalmával,.és a labink is kint lesz télen kapjuk meg.ÉS BIZTOS HOGY LE FOGNAK PONTOZNI DE ATTÓL UGYAN UGY SZERETEM ŐKET ÉS RENGETEGET FOGLALKOZOK VELÜK ÉS VAN PUHA ELÉG MELEG HELYÜK.
2017. okt. 15. 17:56
 15/32 A kérdező kommentje:
Egyszerűen a mi családunk így gondolja, nálunk ez a szokás. Az állat kint a saját házában, a csirkét sem viszem be a házba tojni. Ennyi. Mikor kicsi kutyank volt az bentvolt, de besározott, rágcsált stb, alig vartuk, hogy kicsit nagyobb legyen és ki lehessen rakni. Sokat vagyunk kint a garázsba, műhelybe, kazánházba bemehet. A műhelyben kb 8-10 órát van a párom. Passzív időnek tökéletes.
2017. okt. 15. 18:20
 16/32 A kérdező kommentje:
A szomszédnak jár a szaja folyton és azert irtam ki a kérdést. Neki a nagy 50 kilós kutyáik bent vannak a házban, ágyban... egyszer a nagy hülye kutya odament a tűzhelyhez es magára rantotta a forró olajat.. hát képzelhetitek, hogy össze égett...
2017. okt. 15. 18:23
 17/32 anonim ***** válasza:
93%
Akkor olyan kutyát kell választani, aminek ez megfelel. Nagytestű, nagy bundájú ebet. Annyi ilyen van... Kuvasz, kaukázusi, újfundlandi, berni pásztor... Nekik tökéletes. Szóval azt továbbra sem értem, ha nálatok az a szokás hogy a kutyát egy kalap alá veszitek a tojó tyúkkal (tehát nem családtag, hanem jószág) akkor miért kell egy olyan kutyát szívatni, akinek a bundája nem alkalmas kinti tartásra, és alapvető igénye hogy a gazdával legyen. Majd feteszel egy kérdést, amire megkapod a választ és fel vagy háborodva. Ha ennyire jól tudod akkor nem kell kérdezni.
2017. okt. 15. 18:24
 18/32 anonim ***** válasza:
97%

Nálunk is bent van a nagy kutya, házban, ágyban... Úristen, mi lesz most?

Beteg nem lettem. Szét nem rágott semmit (mivel NEVELEM!). Szobatiszta. Nekem öröm vele lenni, bár családtagként tekintek rá. Nálunk az a szokás. :) Érdekes, soha semmit nem borított magára. Minimálisan figyelni kell és ennyi.

2017. okt. 15. 18:25
 19/32 anonim ***** válasza:
26%

Nálunk télen nyáron kintvan a labi. Nem birja bent. Kaprja az ajtót ki akar benni. Ha -20 akkor -20 nem zavarja.

Ha bezárom a hazba bekattan, nem bírja.

2017. okt. 15. 19:39
 20/32 anonim ***** válasza:
77%
Arra válaszolj már, hogy minek kellett ilyen kutya, ha nem akarod az alap igényeit sem kielégíteni? Csak azért kell, mert ettől divatosabb leszel? Gondolom más oka nem volt, hisz az állat szeretete nem ezt jelenti.
2017. okt. 15. 20:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!