Kan pitbull összejött egynőstény vizslával, szerintetek milyen kölykökre lehet számítani? Kinézet, természete?
"ha valakinek kell ingyen viheti ha nem akkor viszem őket kutya menhelyre és nem az árok partjára és nem vasruddal!" - nem ez a megoldás. A menhelyek már így túlterheltek, nem kötelességük bevenni a kölyköket.
A megoldás: állatorvos, ivartalanítás.
Menhely nem veszi be, de még jól le is fognak oltani a francba hogy mekkora felelőtlen szaporító vagy. Amit nem tudsz ingyen elajándékozni az a nyakadon marad, és mivel te nem akarod majd tartani vagy kirakod őket az utcára vagy a gyepire, de mindkét esetben valószínűleg ott kötnek ki ahol altatás van.
Most nem egyszerűbb ivartalanítani mindkettőt? Minek neked ez a cirkusz? Nefélj a pitbull kutyád nem lesz töketlenebb két here nélkül ahogy te se leszel tökösebb a kutyától.
Menhelyre?
Hát szégyellheted magad!
Mi értelme annak, hogy hagyod, hogy egy egész alomnyi kutya megszülessen, csak azért hogy utána bevágd őket a menhelyre, ahol valószínűleg az egész életüket egy kis ketrecben élik majd le.
Ez állatkínzás a javából.
Mondd, mégis nem lenne egyszerűbb és humánusabb még most ivartalaníttatni a szukát, ezáltal is megkímélve őt és a kölyköket is a jövőbeli szenvedéseiktől?
A kan pitbull a tiéd, a szuka vizsla a szomszédé, mégis te döntesz a sorukról, te viszed őket menhelyre???
Kamu kérdés....
Hogy meg nyugodjatok bennem semmi rossz szándék nem volt és nincs is!Menhelyre azért gondoltam mert sokan inkább elpusztítják a kölyköket,én nem ilyen vagyok!De megbeszéltem a szomszéddal és szóltunk a dokinak,meg lesz oldva.Nem provokálni akartam senkit csupán csak feltettem egy kérdést de meglett beszélve a szomszéddal és az állatorvossal is.Minden jót mindenkinek!Sziasztok.
UI:Nem vagyok egy rossz szándékú ember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!