Miért nem engedi hozzánk a kutyáját?
Ha hozzám jössz oda kérdés nélkül, elküldelek a halálba.
Nyilván OKKAL nem akarja hogy barátkozzanak, az ö jityéja, ö ismeri.
Bezzeg ha az eröszakoskodásod miatt esetleg odakap a pit, akkor te vinnyogsz leghangosabban.
Hagyd őket békén!
Nem értem miért vagytok ilyen ellenségesek. Szerintem félreértettetek.
Soha nem voltam erőszakos és nem "rontottunk rájuk", amikor szembe jönnek vagy elhaladunk mellettük, akkor szoktak barátkozni a kutyák. Mikor először találkoztunk, akkor nem merte hozzánk engedni a kutyáját, mert nyilván még nem ismert minket. De aztán látta, hogy barátságos a kutyám és nem bánta. Ezután pedig mindig amikor találkoztunk akkor a kutyák is haverkodhattak. Az utóbbi időben viszont már nem akarja ezt a srác, úgy látom. Mert csak tovább húzza a kutyáját mindig. De eddig meg nem volt baja, szóval ezt nem értem.
Nagyon szerettek pedig mindig játszani és hasonló súlycsoportban is vannak, mindketten kanok egyébként, de semmi domináns harcias viselkedést nem produkált egyikük se soha. Az enyém más kutyával is szépen viselkedik, szereti őket. És ez a kutya is (amennyire eddig megismertem) olyan jellemű mint az enyém.
Amúgy legutóbb a nő sétáltatta a kutyát, és ő pedig engedte hogy találkozzanak a kutyáink.
Hát miért nem kérdezed meg?
Valószínűleg én is otthagynálak, ha rá akarnád engedni a kutyádat az enyémre, miközben némán bambulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!