A gamedogped megbízható? Olyan mint a törzskönyv?
Amúgy nem szeretnék ilyen kutyát vásárolni...
Csak láttam,hogy pitbull kölyköket hirdetnek ilyennel,de elég gyanús volt 30ezerért.
Dehogy megbízható.
30 ezerért ismeretlen származású bull típusú keveréket lehet kapni, amikkel már tele vannak a menhelyek és sintértelepek sajnos. :(
(Nekem is ilyen kutyám van, menhelyről fogadtam örökbe).
2012-es beírás:
" a game ped (game pedigree rövidítése)csak pitek vannak felregisztrálva, olyan mint egy TK csak az interneten van fenn. Minden információt tartalmaz a kutyáról Pl.: a szülők a nagyszülők, ükszülők, testvérek, hogy ki a kutya tulajdonosa, melyik tenyészetből van....STB.
Ok, csak ezzel az a baj, hogy az utolsó szutyok neandervölgyi is beregisztrálhat és azt ír be amit akar, még ha nagy kamu is az egész. Ezért nem megbízható.
A törzskönyvet meg szakszervezet adja ki és minimum hivatalosan pecsételve, aláírva van, aminek a hamisítása bűncselekmény.
ma 06:59
Egy szóval nem minősítettem az oldalt. Remélhetőleg olvasni tud a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!