Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tehetnék ez ellen?

Mit tehetnék ez ellen?

Figyelt kérdés
Nagyon félek a kutyáktól,ma is kutyabemutató volt a suliban az osztályomnak,és nagyon féltem egy 6 éves,kifejlett kaukázusitól,pedig nagyon szelíd volt,ott volt 2 csaj,akik ezzel foglalkoztak(az eggyik a gazdája volt!),de nagyon féltem tőle,teljesen leizzadtam,szédültem,és hangosan vettem levegőt! Mit tegyek ez ellen? Olyan rossz hogy megyünk valahova,és ha van ott kutya,csak én félek tőle,pedig tök szelíd!:S
2010. máj. 28. 19:46
1 2
 11/12 anonim válasza:

Én is félek a kutyáktól, mert gyerekkorban megtámadott egy németjuhász, csak nem volt pórázon, és ő is az utcáról szedte össze a dögöt.

Persze teljesen alaptalanul félünk, hiszen ezek csupán biológiailag gyilkolásra termett ragadozók, akiket emberek szabadon mászkáltatnak szerte a lakótelepen, annak ellenére, hogy minden héten van kutyatámadás Magyarországon...

2015. máj. 11. 13:08
 12/12 anonim ***** válasza:
Mai hozzászóló: Sokkal jobban járnál, ha nem próbálnád megmagyarázni magadnak, hogy tulajdonképpen neked van igazad, amikor félsz a kutyáktól, ez csak erősíti a félelmed. Én a pókoktól rettegek, de ettől még tökéletesen tisztában vagyok vele, hogy ez egy irracionális baromság.
2015. máj. 11. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!