Kutyávval buszozás?
Figyelt kérdés
2 kistestű kutyárról lenne szó 2 személy vinné őket(én és a tesóm) a buszsofőr felengedne egyszerre 2 kutyát vagy ez sofőr függő?
Vonat az nem megoldható
A kutyák jól neveltek,pórázzal és szájkosárral lennének ellátva
Valakinek van tapasztalata kutyávval való buszozással?
Későbbiekben kutyasulis továbbképző tanfolyamra való járás lenne buszal
2017. szept. 23. 15:37
11/15 anonim válasza:
Szerintem pedig pont az a tahó aki felülteti a kutyáját az ülésre, pokróc ide vagy oda.
12/15 piriiiii válasza:
Miért is? Mert megveszem neki a jegyet?
13/15 anonim válasza:
Első körben mondjuk azért mert az utazási szabályzat tiltja, amit ugye elfogadsz amikor felszállsz a járműre. Az sem mellékes, hogy még te vagy felháborodva ha a kalauz rád szól amiért nem lehet ott a kutya, miközben ő csak a munkáját végzi. Ezen kívül persze minden kutyaszőrös, sáros, vizes, stb lesz. Nyilván a pokróc valamennyire megfogja ezt de az is át tud ázni és gondolom a pokrócod is kirázod mielött eltennéd a táskádba szóval mintha ott sem lett volna. Gondolom a cipődet is rárakod az ülésre mert úgy kényelmesebb utazni.
14/15 piriiiii válasza:
Most nem értem, miről beszélsz, de oké. Jó éjszakát.
15/15 anonim válasza:
Sajnos egyet kell, hogy értsek.
A kutya utaztatása szabályokhoz kötött. Nem szabad az ülésen utaznia, ez van tudomásul kell venni. Be kell tartani a szabályokat, mert az egész kutyás közösségre rossz fényt vet az aki nem így tesz. És sajnos az emberek hajlamosak egységesíteni, ha egy kutyás bunkó, az összes kutyás az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!