Miért nem olyan kis gombóc mint a többi 6 hetes kiskutya? Mit tehetek hogy álljon a fülecskéje?
Nekem és a barátnőmnek is Yorkink van, Nekem lány neki fiú!Mind a két kutya törzskönyvezett, egészséges de nem akartunk "szaporítani" Mindig együtt játszanak, együtt megyünk sétálni,állatorvoshoz stb! Mikor az én kis kutyám tüzelt nem találkoztunk, direkt nehogy megtörténjen a dolog.Mikor a tüzelés elmúlt megint összejártunk.
6 hete megfialt a kutyusom, amire egyáltalán nem számítottam!Elvittük orvoshoz is ,mert megijedtem!Egy kiskutyája lett, úgy döntöttem megtartom!
Most 6 hetes a kicsi, anyukája (2,5éves) is jól van!Megkapta a kicsi az első oltást..féregtelenítést (a biztonság kedvéért) sőt még az állatorvos javaslatára kapott kullancs és bolha elleni cseppeket is!
A fogai pár napja jöttek ki,de a fülei nem állnak!És nem is olyan kis szőrmók mint a többi kutya.
Az állatorvos azt mondta ne aggódjak majd magától fel áll a füle és a szőre is jobban beindul a növekedésben!
Esetleg van itt valaki aki ebben tapasztaltabb??Kérem segítsen!Míg tüzelt nem mentünk sehova,egyébként is kicsit ingereültebb olyankor !Lehet olyan pl, hogy tüzelés után is "teherbe esik"?
Kérem szépen mellőzzék a "leugatásokat" Egyáltalán nem akartam szaporító lenni,sem tenyésztő.És a kicsit megtartom magamnak,nem "csinálok "belőle pénzt !
Nem sétáltattam,azt csak akkor ha tényleg jó idő van,nyáron!Ez úgy szokott lenni hogy vagy ők jönnek hozzánk vagy mi hozzájuk,illetve vigyázunk egymás kutyusára ha van valami!!A 2 kutya rajong egymásért!Mint egy szerelmes pár!
Ivartalanítás lesz,mert bár imádom a kisfiút (a kölyköt) de nem szeretnék több meglepetést!Így is nagyon megijedtem,nehogy baja legyen az anyukájának az én hanyagságom miatt!
Igaz mind a két kutya törzskönyvezett,ettől függetlenül nem vagyok jártas a tenyésztésben!Azt meghagyom a jó tenyésztőknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!