Baj, ha a 3 hónapos kiskutya elnyalt egy gombóc fagyit?
Figyelt kérdés
Csak mert este nyüszizett egy kicsit, lehet, hogy fájt a hasa?!?2010. júl. 9. 22:06
1/7 anonim válasza:
hát nem tettél jót vele. egyrészt a cukros dolgok nem tesznek jót neki, másrészt a szélsőséges hőmérdékletű dolgok se. ;) Te se eszed meg gondolom a kutyatápot, miért gondolod, hogy amit te eszel az neki is jó?!
2/7 anonim válasza:
hát én a múltkor voltam a fagyizónknál és egy öreg nő a spánielének egy saját gombóc fagyit vett
3/7 Akiteki válasza:
Én mindig veszek a kutyáimnak egy gombóc fagyit. Mondjuk nem 3 hónaposan. De ha nem fájdult meg a torka, akkor semmi gond.
4/7 A kérdező kommentje:
nem tudom hogy fájt vagy fáj e a torka. Honnan lehet megállapítani.Mert ugyan nyüszögött este kicsit, de lehet hogy nem a torokfájástól van. És ha attól van?
2010. júl. 9. 22:31
5/7 anonim válasza:
akkor vidd el dokihoz. de nem fog örülni a kis akciódnak ;)
6/7 anonim válasza:
Hát szerintem baj, főleg a kora miatt. Ennyi idős kiskutya még "baba" s náluk különösen figyelni kell, hogy pl. hideget ne fogyasszanak mert baromi könnyen torokgyulladáshoz vezet. Állatorvosunkkal pont a múltkor beszélgettünk erről, hogy mennyire nem tesz jót Nekik a fagyi, bármennyire is szeretnék megenni. De Ők kutyák, nem gyerekek, hogy fagyizni vigyük őket.. Sajnálom, de nekem ez a véleményem.
7/7 anonim válasza:
még picike.
inkább vidd el a dokihoz:)
biztos ami biztos:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!