Kinek nem vált be szintén az Acana?
Acana Red Classicot etettem közel két hónapig.
Alapvetően nem volt vele baj, a szőre szép volt, a végtermék állaga is rendben volt, de a mennyiséggel gondjaim voltak. Sokalltam, és a súlya is az ideálisnál kevesebb lett, nem emésztette optimálisan.
Nem minden kutya egyforma. Mindenkinek más összetétel válik be. Most N&D Vaddisznó/alma megy nálunk. A végtermék mennyisége ideális, bár kissé lazább az állaga, viszont jó a súlya és elkezdett hízni, ami így tél előtt nekem fontos szempont.
Mi volt nálatok a probléma?
A mi problémáink vele:
-túl sok végtermék (napi 4-5-ször is)
-laza és rettentő büdös végtermék
Gondolom túl erős volt neki a táp, (35%-os), vagy a benne lévő hüvelyeseket nem bírta.
Én inkább a nem megfelelő arányokra nem a magas fehérjére gondolnék. :( Ha magas hústartaémú volt, a típust nem írtad, próbálkozz olyannal miben több a rizs, hátha a tied jobban tolerálja a magasabb gabonatartalmat.
Nagyon tudom ajánlani a Platinumot. Ha nem csirke allergiás a csirkés tápja jó árban van, de ha nem baj az ár a bárányos, sertéses kiváló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!