Melyik a legmegbízhatóbb állateledel-felszerelés webáruház? Acana puppy & junior tápot szeretnék a 4 hónapos kutyusunknak. Nagyon bevált nekünk ez a táp,2 kilót vettünk próbaként, de most nagy kiszerelésben vásárolnánk, így gazdaságosabb.
Nekünk ez vált be a legjobban:) volt h már másnap itt volt a csomag!
Nekem ezek a tapasztalataim:
Petissimo - posta 1-3 nap
Petnet - posta akár 1.5 hét
Acanashop - ha 4 elött rendeltem akkor mindig megkaptam másnapra.
Az árakkal nem vagyok tisztában mert nem Acanával etetek de szerintem az Acanashop a legolcsóbb.
Én is a Petissimotól rendelek, mindig normálisan be van csomagolva a termék és 1-2 nap alatt is van (kivéve, ha oda van írva egy termékhez, hogy pl. 3 nap, mire beszerzik).
Áraik is jók, 9000Ft fölött meg ingyen kiszállítják a rendelésed.
Én is mindig a petissimotól rendelek, külföldre. Általánosságban meg vagyok velük elégedve, de az utóbbi időben szinte minden rendelésemnél elbénáztak valamit (pl. rossz tápot küldtek, stb.) Úgyhogy kicsit most esett a színvonal, és az áraik is általában drágábbak mint más webáruházaknál.
zooplus.hu
zoofast.hu
falatozoo.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!