Ki tartja fontosnak, hogy kutyája törzskönyvezett legyen?
Köszönöm a tanácsokat. Mindenféleképpen akkor jogi lépést fogok tenni, hogy visszahozhassam a kutyust, ugyanis ma délután vittük vissza ideiglenesen a tenyésztőjének, nála helyeztük el egy ideig. Beszerzem az állatorvosi papírokat, meg amiket itt javasoltak, meg akkor a MEOE segítségét is kérni fogom.
Én a kutyámat endesen tartom minden oltást eddig megkapott. A veszettsége meg a kombin kívűl is oltatom még más betegségek ellen is. Normálisan etetem, meg minden, meghát ugye kiállításokra járok vel, tehát jól ttartom.
Nem tudom elhinni hogy a faluból 1 ember sem kedvel,sem beszél veled, hogy minden ember útál mert törzskönyves kutyád van ! Olyan nincsen hogy el kell "tüntetned" a kutyád mert ők nem szeretik , mert van egy Tk.-ve :S
Ahogy már írták mások is , nekem is az a véleményem hogy ez inkább egy mese :)
Mindenféle hazúgsággal , amit bizonyítani sem tudnak ..... azért ez kicsit vicces ! Ha mégis igaz lenne, kívánom hogy sikerüljön rendezni az ügyet !!!! Egyébként hol laksz??
Kedves válaszolók!
Visszatértem ehhez a régi kérdésemhez az új fejleményekkel.
Sajnos sokan nem hittek nekem, de a történetem igaz. Még mindig itt tart ez az ország. Természetesen eldöltek a dolgok - nem az én javamra -, hivatalosan kiutasították a kutyámat a nyáron a faluból. Volt két hetem, hogy megszervezzem a költözést. Így aztán elköltöztem a kutyámmal, hátrahagyva a családot (szüleimet, testvéremet). Időközben lediplomáztam és egy jófizető állást kaptam Ausztriában, így aztán oda költöztem végül. Fényévekkel jobb itt Ausztriában az élet, nem kezelik a kutyásokat másodrendű polgárnak, akkor viszem sétálni, meg oda amikor akarom, senki nem szól érte. It legalább nagy kultúrája van a kutyázásnak. Teljesen más az emberek szemlélete, világképe.
Természetesen Dr. Pozsonyi Anikóval felvettem a kapcsolatot és bepereltük az önkormányzatot, de magyarországon a birók is utálják a kutyákat.
Higyje csak el mindenki, aki nem hitte el az általam leírtakat. Bármi megtörténhet egy magyarországi sz@r, lepukkan faluban. Ennyit szerettem volna utólag üzenni a magyar kutyásoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!