Ki tartja fontosnak, hogy kutyája törzskönyvezett legyen?
Akkor is nehéz elképzelni, hogy pusztán azért haragszik az egész falu teljes egyetértésben Rád, mert van egy afgánod.
Ilyenkor szokták mondani, hogy halgattassék meg a másik fél is. Lehet, hogy azt hiszik, hogy oroszlánt tartasz a kertben, nem ismerik fel benne a kutyát. Vagy hátulról látták és azt hiszik, valami szőke bombázó lobogtatja a haját a kertben. :)))
Igen, pont olyan vagyok.
Egyébként én írtam azt is, hogy velünk semmi gondja a falubelieknek. 12 kutyám van éppen.
Ráadásul nem is itt születtem, 6 kutyával költöztünk.
Nagyon furcsa hely lehet az, ahol a falu lakóinak hatalmas gondot okoz, hogy van egy pedigrés kutya az egyik kertben.
Pedig így van csak egyszerűen ezért utálnak minket mert van egy tk-s kiállítási kutyánk, mások az országban meg éheznek, én meg tk-s kutyákat veszek.
Az a falu ahol én élek egy két utcás kicsi falu. Szóval mindenki tud mindenről egy ilyen kis faluban.
Eddig nem írtam meg de éppen tegnap hozta a bunkó polgámesterünk a képviselőtestületi gyűlés határozatát, mivel korábban már írtam, hogy gyűlést tartanak a falubéliek sorozatos panaszai miatt kutyám sorsa felől.
Sajnos 3 hetet kaptunk, hogy a kutyát eltávolítsam. A Képviselőtestületi határozatnak a jegyző is helyt adott, elfogadta, és az ő aláírása is rajta van. Elég hamar megvolt a képviselőtestületi gyűlés, én azt hittem hogy 3-4 hét múlva tartják majd meg, de nem hanem most tartották csütörtökön.
Jelenleg azt a megoldást tudtam kitalálni-mivel nem akaromk a kutyától megválni-, hogy ideiglenesen elhelyezem a kutyust a tenyésztőjénél, már tegnap este meg is beszéltem vele, amíg nem tudok elköltözni albérletbe, vagy olyan helyre hogy meg legyen a feltétele annak, hogy magamhoz vehessem mihamarabb. Erre az időre szerződést kötöttem a tenyésztővel, akkor látogathatom amikor én akarom, meg nekem is kell természetesen táplálnom, s ha kell orvost hívnom. Egyenlőre ez így jó lesz. De hát addig is nagyon fog nekünk hiányozni. Hozzáteszem a képviselőtestület jegyző által is aláírt határozata ellen fellebbezési lehetőségem nincs, a határozatban megírták külön, hogy nem élhetek fellebbezéssel. Sajnos ez van. Győzött a többség.
És milyen panasszal éltek a falubéliek? Valamit csak leírtak?
Egyébként kitől van a kutyusod?
Egyszerű koholt vádak. Ennyi. Sajnos egyedül vagyok kb 170 ember ellen. Ilyenkor nyilván a többségnek hisznek.
Annyi volt mindenkinek a baja, hogy nekem tks, kiállítási luxuskutyám van. Ők így neveznek, hogy a luxuskutyás senkiházi. Nekem egyátalán nem luxus ez a kutyus. Kinek mit jelent a luxus. Nekem relatív ez a kifejezés. Azt, hogy a kutyámat hogy hívják, meg honnan van nem árulom el. Nem megoldást jöttem keresni erre az oldlra, csak anny érdekelt, hogy máshol is vannak e ilyen emberek. Szeretném a diszkréciót megtartani. Remélem megértik.
Nem, nem értjük.
De mindegy.
Ha koholt, akkor is írtak valamit. Pl. megtámadta az erőd vaddisznóit és most makktúltermelés lesz, ami válságba sodorja a környéket.
Vagy éjjelente hangos vigalmat tart és törzskönyvét lobogtatva reppel a kertben.
Engem azért jelentett fel az egyik szomszéd, mert sokáig dolgozom, és ha későn érek haza, akkor az ő kutyája ugatni kezd és neki fel kell kelnie megnézni, hogy betörő jött-e. Körberöhögték az önkormányzatnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!