Nem szerettem a kutyákat. A bátyám miért nem fogadja el?
"a kutyám széttépte a macskámat"
Ha nem szereted a kutyákat, akkor miért van kutyád???
Ha tudod, hogy a kutya nem viseli el a macskát, miért tartasz 2 állatot?
Ha tudod, hogy a kutya nem bírja a macskát, és van mindkettő, akkor miért nem elkülönítve vannak???
AZ én kutyám sem bír más állatot, ki akarja nyiffantani mindet (ami a kertbe téved, azt sajnos sikerül is sokszor).
Az új albérlőknek a szomszédban jeleztem, hogy vigyázzanak a kismacskájukra, nehogy átjöjjön. Hát nem vigyáztak eléggé. Kb 3 mp volt. A konyhaablakból hallottam a cicát, mire kiértem, már mindegy volt...
Mindenki vigyázzon a saját állatára.
"ti ezek után szeretnétek a kutyákat?"
Persze, jól tette. :)) Az enyém is széttépett egy macskát, mert a macska a kertben a kismadarakat tépte szét.
Jézusom... hány éves vagy kérdező?
Jaa, gondolom 11-12.
De mi az, hogy nem tud a macskáról? Háziállatot nem úgy kell hazavinni ,hogy minden családtag tud róla? Megajándékoztak egy tacskóval? Elmentek egy tenyésztőhöz, 100+ ezerért elhoztak egy kölyköt, és odaadták, és hagyod, hogy kergesse a macskát?
Alapból látom nem értetek az állatokhoz...
Egy állattal felelősséggel tartoztok, nincs olyan ,hogy csak hazaállítunk vele, és lesz ami lesz. Az új macskát pedig nem egyből lerakjuk az udvarra, hanem bent tartjuk minimum egy hétig a házban ,hogy megszokjon minket, és ne szaladjon el rögtön...
Nagyon nem így kell bánni az állatokkal...
Kicseszni a házból? Akkor minek macska? Nevelés helyett póráz? Minek kellett az a "tacskó"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!