Nem szerettem a kutyákat. A bátyám miért nem fogadja el?
Nem a kutya hibája volttt, hogy széttépte a macskákattt, valószínűleg azérttt törttént, mertt nem neveltéttek és mozgattátok meg rendesen, és nem foglalkozttatok vele elegett.
Emiatt nincs értelme úgy általánosságban véve utálni a kutyákat, csak mert nem tudtátok rendesen megnevelni a sajátotokat.
Én sem szeretem a kutyákat - mármint nem utálom őket, csak még nem volt sosem saját kutyám, és nem szerettem meg őket úgy, mint például a macskákat vagy a nyuszikat.
Meg ugye a kutya egy nagy, veszélyes állat, ami időnként szétkap embereket meg olyan állatokat (például macskát meg nyuszit), akiket én szeretek. Továbbá azok a kutyák, akiket láttam, elég büdösek bírtak lenni, koszosak, és zavaróan viselkedtek, amikor odajöttek kiszámíthatatlan módon, csupa jóindulatból összenyalni.
Valamint az is zavar, hogy az egész várost összeszaratják velük a gyökér gazdáik, akik nem szedik fel utánuk a kulát.
De biztos lehet szeretni is őket, meg páratlan az emberhez kötődő koevolúciós múltjuk, szóval tudom, hogy jó dolog bír lenni a kutyatartás.
Miértt írsz mindentt kétt tt-vel, kedves kérdező?
Én ennek ellenére szeretném a kutyát (utálom a macskákat), de amúgy sem a kutya hibája, hogy nem lett megnevelve.
Oh, ezt sosem fogják megérteni.
Szintén nem szeretem a kutyákat, igaz, nem is utálom őket, és összességében az emlős háziállatokért sem rajongok, de ez mindenki szemében hatalmas bűn és elfogadhatatlan.
Egyszerűen az embereknem nincs annyi eszük, hogy belássák, nem szeretheti mindenki ugyanazt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!