Miért ajánlják itt mindenkinek a mudit?
Figyelt kérdés
Nagyon régóta rajongója vagyok a fajtának, de mindig elképedek, hogy kinek ajánlják itt. Kb emberfeletti tulajdonságokkal ruházzák fel őket: minimális mozgásigény, miközben pont ugyanolyan jó munkakutya, mint a border, mindenhol lehet tartani, mindenre jó...2017. szept. 6. 20:42
1/3 anonim válasza:
Igen, láttam a kommentedet az utóbbi "milyen kutya való nekem" kérdés alatt.
Egyébként teljesen igazad van ebben, én mondjuk el tudnék képzelni a borderem mellett egyet mert közel azonosak az igényeik. Lehet csak népszerűsíteni akarják mint magyar fajta, de pont nem tesznek vele jót, ugyanúgy ahogy pl a magyar vizsla se való olyannak aki nem tudja neki biztosítani a minimum kinti-benti létet.
2/3 A kérdező kommentje:
Egyébként a bordert is mindenhova beírják, de ott legalább látszik, hogy 12 éves kislányok javasolják. Mudit meg felnőtt emberek. Nem értem, mit kéne még népszerűsíteni rajta, lassan ez lesz az új divatfajta.
2017. szept. 7. 06:35
3/3 anonim válasza:
Figyelj, én, fiatal létemre, nem ajánlom EGYÁLTALÁN NEM a bordereket, se a mudikat kezdőknek. Mert rohadt nagy a mozgásigényük. Mindegyik terelőkutya, azt figyeljétek csak, mekkora igényei vannak nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!