Szeretnek egy rövidlabu jack russel terriert, valoban nem ajanljak gyerekek melle? Mindenhol ahol utana olvastam, jol kijön a gyerekekkel. Egy-ket tenyesztö viszont nem ajanlja gyerek melle.
Nekem volt míg el nem lopták :(
Nagyon imádni való és szép kutya. De valóban tele van energiával, sokat kell foglalkozni vele.
Inkább azért,mert nagyon aktív,hebrencs kutyák és ha nincsenek kellően lefárasztva akkor oda kaphatnak illetve játékszernek tekinthetik a gyerekeket.
Szerintem egyik kutya sem utálja a gyerekeket,maximum nem való gyerekek mellé a habitusa vagy a mérete miatt. pl kistestű kutyákat mint a yorki,csivava kisgyerek mellé nem ajánlatos,mert érzékenyek és előbb oda kapnak mint egy labi mondjuk.
Eléggé pörgősek,sport kutyának jók, de szerintem hobbi célra nem igazán.
Megvan a kutyus..most mar 2 honapja itt van velünk..most 3honapos...annyira tünderi, imadnivalo kis joszag❤.A gyerekeket imadja,jatekos de megis hihetetlenül nyugodt es rendkivül gyorsan tanul.nem rag meg semmit (persze rengeteget van vele foglalkozva).imad bujni es ölben aludni..
Csodalatos kis allat😍...hatalmas boldogsag mindannyiunknak hogy öt valasztottuk.☺😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!